resim yok
20 Aralık 2011 - 00:00

 

Flemenkçe küfür etti Ekranda sürekli gülen yüzüyle boy gösteren Azra Akın'ın bu kez İstinye Park'ta ilginç tavırları görenleri şaşırttı.
 
Azra Akın, önceki gün spor salonunda çıktıktan sonra bir kuruyemişçinin önünde görüntülendi. Ardından manavdan sebze alan ünlü manken gazetecileri fark edince görüntülenmemek için yüzünü çevirdi. Fotoğrafları çekilince öfkelenen Akın'ın bu sırada gazetecilere tepkisini Flemenkçe kelimelerle göstermesi hayli manidar karşılandı.
 
Azra Akın, garaja park ettiği otomobiline binmeden önce tekrar pazar yerinde karşılaştığı gazetecilere "Önce bana merhaba deyip fotoğrafımı çekin. Siz beni nasıl takip edersiniz" diyerek bağırınca tüm bakışları üzerine topladı. "Hadi bakın buradayım şimdi de beni çekin" diyerek öfkesini kontrol edemeyen Akın'ın bu halini görenler ise "Dünya güzeline hiç yakışmadı. Azra bu kez çirkin yüzünü gösterdi" demekten kendilerini alamadı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin