Baba 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı | Yeni Bölümde Neler Var?

Baba 5. Bölüm Fragmanı yayına açıldı. Yeni bölümde Kadir ile Emin Saruhanlı bir kez daha karşı karşıya gelecek. Yeni bölümde neler yaşanacak?

Dolu dizgin başlayan yeni dizilerden biri olan Baba, iddialı bir şekilde yoluna devam ediyor. En son 4.bölümü ekrana gelen dizi için yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Baba 5. Bölüm Fragmanı gösteriyor ki ailede yine işler biraz biraz karışmaya başlayacak. Her ne kadar Emin Saruhanlı kendi kurallarını yaşatmaya çalışsa da durumda değişiklikler de yaşanacak gibi gözüküyor. Özellikle Kadir’in adımlarını çok konuşacağız gibi duruyor.

Yeni fragmanı değerlendirelim de yeni bölümde neler olacağını daha detaylı olarak paylaşmaya çalışalım.

Baba 5. Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölümde Olacaklar

Fragman yine ailenin yemek masası toplanmasıyla başlıyor. Emin Saruhanlı’nın burada Kadircan’a yine uyarılarını görüyoruz.

Fragmanda asıl önemli olan nokta ise Fazilet’in bazı şeyleri fark etmesi. Emin Saruhanlı’nın hastalığı nedeniyle geçirdiği bir atağa şahit olan Fazilet, Emin Saruhanlı’nın bir şeyler sakladığını anlayacak ve dizide Resmiye’nin kim olduğu yavaş yavaş konuşulmaya başlanacak.

Kadir bu konuyla ilgilenecek ama ne olduğunu ortaya çıkarabilecek mi bunu bilmiyoruz. Fragmanda bu konuda çok fazla detay verilmiyor. Artık yeni bölümü bekleyeceğiz.

Önemli bir diğer gelişme ise Kadir ile babası arasında yaşanan gelişmeler olacak. Emin, Ahmet’in Kadir’in odasında kaldığını öğrenecek. Ahmet’in Büşra’nın odasına geçmesini sağlayacak.

Tabii ki bu gelişme sonrasında kardeşini korumak isteyen Kadir’in bir kez daha köpürdüğünü görüyoruz. Bu kez Kadir, kardeşinin boşanma durumunu da gündeme getirecek gibi duruyor.

Emin ise kesinlikle bu duruma karşı çıkacak gibi gözüküyor. Büşra, abisi sayesinde Ahmet’ten kurtulabilecek mi bunu da yeni bölümde göreceğiz.

Şimdilik Baba 5. Bölüm Fragmanı ile ortaya çıkan detaylar bunlar. İkinci fragman paylaşılırsa, yeni bölümden daha fazla bilgiyi de sizlerle paylaşacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin