Baba 9. Bölüm 2. Fragman Yayında! Kadir Köşeye Sıkışıyor

Baba 9. Bölüm 2. Fragmanı da paylaşıma açıldı. Yeni bölüm için gelen ikinci fragman, bu bölümde işlerin bir hayli karışacağını ve kardeşlerin birbirlerine düşeceğini gösteriyor.

Baba 9. Bölüm 2. Fragmanı da yayınlandı. Zaten ilk fragmandan sonra dizinin yeni bölümünün epey iddialı geldiğini görmüştük. Fakat ikinci fragman da tam olarak beklentilerin tuzu biberi oldu.

Zira dizinin bu zamana kadar yayınlanmış bölümleri içerisinde en heyecanlı geçecek olan bölüme hazırlıklı olmamız gerekiyor. Büşra’nın seçimleri, Kadir’in düştüğü zor durum ve Emin’in sağlık sorunları derken, hikaye bir anda hızlanmaya başlayacak. Peki yeni bölümde neler olacak?

Baba 9. Bölüm 2. Fragmanı ve Yeni Bölümde Yaşanacaklar için Yeni Detaylar

Kadir, kardeşi Büşra’dan önemli bir darbe yemiş ve Elif Paktaş ile İlhan’ın babasının desteğini alan Büşra’nın yönetim kurulunda kendi kararlarına rakip olduğunu görmüştü. Yeni bölüm fragmanı da buradan başlıyor.

Yönetim kurulunda Elif Paktaş’ın yönetim kuruluna öneri getirip getiremeyeceği konusunda oylama yapılıyor. Büşra ve Servet, Kadir’e karşı Elif’in yanında yer alıyor.

Servet’in bu kararı sonrasında Yaşar’ın kardeşine büyük bir tepki gösterdiği görülecek. Tüm bunlar olurken Kadir’in ise kardeşinden yediği darbeyi hazmedemediği ve Büşra ile bir kez daha görüştüğünü göreceğiz.

Bir yandan şirkette bu olaylar yaşanırken, Büşra’nın kocası Ahmet ise Büşra’yı sıkıştırıyor ve bu zenginlikten payını istediğini belirtiyor.

Büşra ise tüm bu yaşananlara karşı İlhan’ın yanında yer almaya devam ediyor gibi gözüküyor.

Kardeşlerde bir dağılma olduğu kesin. Baba 9. Bölüm 2. Fragmanı da bunu net olarak gösteriyor ama Emin’in ne yapacağı konusunda çok bir bilgi yok. Bir sahnede güvenlik kılığında şirkete geldiğini görüyoruz ama neden geldi ya da ne yapacak belli değil.

Fragmanın son sahnesi ise yine önemli bir gelişmeyi gösteriyor. Son sahnede Servet’in polisler tarafından alındığını görüyoruz. Muhtemelen İlhan’ın o gece olanları polise anlattığı görülecek. Artık gerisi de yeni bölümde diyelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin