Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi Babanın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Emin Saruhanlı’nın kendi kayıp ilanını gördüğü tanıtımda “Benim adım Emin… Emin Saruhanlı” sözleri “Emin her şeyi hatırlayıp evine dönebilecek mi” sorusunu akla getiriyor. Firuze’nin Kadir’in karşısına Hacı Selahattin’in evinde çıkması ve sonrasında yaşanacaklar ise yeni bölüme dair merakı giderek artırıyor.

BABA’NIN 16. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
Kendisini alıkoyan adamların elinden kurtulmayı başaran Emin Saruhanlı, kaçarken trafik kazası geçirdi. Kaza sonrası hiçbir şey hatırlamayan Emin kayboldu. Emin’in kaybolmasında İlhan’ın da parmağı olduğu için Büşra onu terk etti. Yaşar Saruhanlı girdiği ameliyatta hayatını kaybetti. Birdenbire hayatları altüst olan Saruhanlı Ailesi’ni ayakta tutmaya çalışan yine Kadir oldu. Bir yandan ailesini geçindiren bir yandan da babasını arayan Kadir için hiçbir şey eskisi gibi değildi. Saruhanlı Ailesi’nin yolu Hacı Selahattin’in kontrolünde olan bir köye düştü. Gündüzleri çöp tesisinde çalışan, geceleri ise taksiye çıkarak Emin’i arayan Kadir sonunda bir camide babasının izine rastladı. Çarpıcı bölümün finalinde Hacı Selahattin, kendisine karşı çıktığı için Kadir’i açıkça tehdit etti. Bu sırada Kadir’in karşısına bir gece barda tanışıp yakınlaştığı gizemli kadın çıktı. Üstelik bu kadın, Selahattin'in dul geliniydi. Seyirciyi şoke eden bu gelişmenin ardından yeni bölüm heyecanla bekleniyor.  
 
Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Babanın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin