Baba Dizisi Emin Saruhanlı’nın Hastalığı Ne?

Baba Dizisi Emin Saruhanlı’nın hastalığının ne olduğu ortaya çıktı mı? Dizinin ilk bölümünden sonra öğrendiğimiz detaylar ve daha fazlası haberimizde.

Baba dizisinin ilk bölümü etkileyici bir giriş yaptı. Dizide öne çıkan karakterlerden daha önce söz etmiştik. En çok merak edilen karakter ise Haluk Bilginer tarafından canlandırılan Emin Saruhanlı karakteri olmuştu. Dizinin dikkat çeken karakterinin ailesi üzerinde nasıl bir otoritesi olduğunu da görmüştük. Fakat bundan daha çok merak edilen Emin Saruhanlı’nın hastalığı oldu.

Daha ilk bölümden Emin Saruhanlı karakterinin önemli bir hastalığı olduğu ortaya çıktı. Muhtemelen dizinin ilerleyen bölümlerini de doğrudan ilgilendirecek olan hastalık, senaryonun da nasıl şekilleneceği konusunda ipuçları veriyor?

Emin Saruhanlı’nın Hastalığı Alzheimer

İlk bölümde karakter, bazı sahnelerde nesnelerin adını unutmaya başlamıştı. Sonrasında ise geçmişinden hayaller görmeye başlamıştı. Durumu fark eden Emin Saruhanlı doktor bir arkadaşından yardım istemişti.

Her ne kadar hastaneye gitmeyi kabul etmemiş olsa da arkadaşının yardımıyla da bazı tahlilleri vermişti.

Doktor arkadaşının yaptığı testler sonrasında Emin Saruhanlı’nın hastalığı Alzheimer başlangıcı olarak ortaya çıktı.

Doktorun söylediğine göre karakter dizide, alzheimer ile mücadele ederken bir yandan ise ailesinin yeni hayatını yönetmeye çalışacak. Her şeyi unutmadan önce sınırlı bir süresi olacağı da öğrenilen Emin Saruhanlı, bu nedenle zaten kalan mirası da kabul etti.

22-02/16/baba-dizisi-emin-saruhanli-2.jpg

Zengin olan abisi uçak kazasında öldükten sonra Emin karakteri, mirası kabul etmeyeceğini söylemişti ama hem hastalığını öğrenmesi hem de eşinin bu yönde yaptığı konuşma sonrasında, bir nevi dizi başlamış oldu.

Emin Saruhanlı ve ailesi, abisinden kalan yalıya yerleşti ve zaten dizinin ilk bölümü de burada son buldu. Artık bu hastalık sonrasında dizi nasıl ilerleyecek göreceğiz. Görünen o ki dizide karakterin hastalığının etkisi büyük olacak.

Çocuklarının babalarının hastalığını öğrenince ne yapacağını da göreceğiz. Henüz ilk bölüm yayınlandı ama iddialı bir dizinin geleceğini de daha şimdiden anlamış olduk.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin