Baba dizisinde heyecan dolu bekleyiş!

Show TV’nin büyük ilgi gören Ay Yapım imzalı dizisi ‘Baba’nın yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

SARUHANLI AİLESİNE NELER OLACAK?

Art arda yayınlanan tanıtım ve ön izleme sahnesi, “Saruhanlı ailesine neler olacak?” sorusunu akıllara getiriyor. İzleyici ile buluşan ikinci tanıtımda usta oyuncu Levent Ülgen’in karakterine dair ilk ipuçları veriliyor. Kadir’in bir çöplükte çalışması dikkat çekerken Emin Saruhanlı’nın kaybolduğu ve zor durumda olduğu görülüyor.

İşte Baba’nın Yeni Sezonundan 2. Tanıtım;

#

BENİM OĞLUMU KİM YIKAYACAK?”

İkinci tanıtımla birlikte yayınlanan duygu dolu ön izleme sahnesi ise izleyicileri derinden etkiliyor. Fazilet’in Kadir’e gözyaşları içinde 'Baban nerde?' diye sorduktan sonra Yaşar’ı kastederek 'Benim oğlumu kim yıkacak?' diye sorması herkesi alt üst ediyor.

 

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı ‘Baba’nın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

‘Baba’ yeni sezonuyla yakında Show TV’de!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin