Babil Eda (Nur Fettahoğlu) kimdir?

Star TV ekranlarının yeni dizisi Babil konusu ve oyuncuları ile oldukça dikkat çekiyor.

Merve Mutlu
17 Ocak 2020 - 15:59
Yeni Bölüm

Başrollerinde Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Ozan Güven, Mesut Akusta, Birce Akalay ve Aslı Enver'in yer aldığı Babil dizisi konusu ile de oldukça dikkat çekiyor. The Choice ismiyle yurt dışında da yayınlanacak olan yeni dizi Babil'de Eda kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri.. İşte tüm merak edilenler!

Babil Eda kimdir?

20-01/17/babil-eda-kimdir.jpg

Eda İrfan'ın eşidir. Ailesine bağlı ve kocasına aşık olan Eda, oğlu için her şeyi yapabilir. Tutkuları vardır ve kontrol delisidir. Kontrolü kaybettikçe hırsları ve korkuları ile savaşır. 

Babil dizisinde Eda karakterini Nur Fettahoğlu canlandırmaktadır. 

Nur Fettahoğlu kimdir?

20-01/17/nur-fettah.png

Beş çocuklu Karadenizli bir ailenin dördüncü çocuğu olarak 12 Kasım 1980'de Almanya'da dünyaya geldi. Doğumundan kısa bir süre sonra yurda geri dönen ailesiyle İstanbul'da yaşamaya başlayan Fettahoğlu, kariyerine Sky Turk'te borsa spikerliği yaparak devam etti. Bu kısa sürecin ardından dizilere transfer olan Fettahoğlu, Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı'nda roller aldıktan sonra, Kanal D'nin büyük prodüksiyonu Aşk-ı Memnu'da Peyker rolüyle dikkatleri üzerine çekti. 2008 Ağustos'ta Murat Aysan'la dünyaevine girip Nur Aysan adını alan Fettahoğlu, bir yandan oyunculuk kariyerini sürdürürken diğer yandan Haliç Üniversitesi'nde Moda Tasarımı eğitimi aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin