Bade İşçil Netflix dizisi Love 101'in kadrosuna katıldı!

Sevilen oyuncu Bade İşçil Netflix'in yeni gençlik dizisi Love 101'in kadrosuna dahil oldu!

Nurşah
26 Haziran 2019 - 10:30
Gündem

Netflix yapımı yeni gençlik dizimiz Love 101'in kadrosu giderek belirginleşiyor! Çekimlerine bugün itibarıyla başlanması planlanan Love 101'in kadrosuna son olarak Bade İşçil de dahil oldu!

19-06/26/bade-iscil-love-101.jpg

Bade İşçil Netflix dizisinde!

Ezel, Ufak Tefek Cinayetler gibi büyük bir ilgiyle takip edilen dizilerde rol alan Bade İşçil yepyeni bir dizi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre; güzel oyuncunun son dizi projesi Love 101 oldu! Dizideki karakterine ilişkin herhangi bir açıklama ise henüz paylaşılmadı.

19-06/26/love-101-netflix-yeni-dizi.jpg

Meriç Acemi'nin senaryosunu kaleme aldığı gençlik türündeki dizi, adeta yıldızlar geçidi gibi bir kadroya sahip... Kubilay Aka, Alina Boz, Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Selahattin Paşalı gibi sevilen isimler Love 101'in kadrosunda yer alıyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin