Bade İşçil Süalp, aşkını ve planlarını anlattı!

Bade İşçil Süalp'tan açıklamalar...

resim yok
30 Ağustos 2013 - 10:42
Magazin

Bade İşçil Süalp, kısacık saçları, eşiyle verdiği aşk dolu kareleri, yer aldığı yeni reklam kampanyasıyla gözleri yine kendine çevirdi.

Oyuncu, “Elele” dergisine aşkını ve planlarını anlattı.

 

AŞKI VE PLANLARINI ANLATTI!

Çiçeği burnunda gelin, mutluluğunu cömertçe hayatına yansıtıyor şu sıralar. Dizi oyunculuğuna bir süreliğine mola verip hem evliliğin tadını çıkaracağını hem de farklı projelerle ilgileneceğini söylüyor.

Hayalinizdeki yerde misiniz? Bu popüler hayatın hayalini kurmuş muydunuz?

Ben, şu an hayal etmediğim bir iş sayesinde birçok kişiye ulaştım ve onların beğenilerini kazandım. Yaptığı işle böyle bir hissi yaşamak herkesin hayalidir. Tabii bu popülaritenin getirdiği ekstra sorumluluklar hissediyorsunuz, bu da daha dikkatli olmayı gerektiriyor. Düzenli bir hayat yaşıyorum ama yine de kötü örnek teşkil etmemek için çok dikkat ediyorum. Bunun dışında sevilmek, beğenilmek, benimsenmek hatta eleştirilmek bile çok keyifli çünkü kayda değer yaşadığımı hissediyorum.

30'lu yaşların keyfini çıkarıyor musunuz?

“30’lu yaşlar kadının altın çağıdır” deniyor ama ben hep çocuk ruhlu ve enerji doluyum. Hele bir de heyecan verici bir şeyler yaşıyorsam, sevdiğim işi yapmak gibi, aşk gibi, sevdiklerimle olmak gibi... Yeniden doğmuş gibi olurum.

Yaz tatiliniz nasıl geçti?

Kuzey Güney” devam ederken evlenmiştik ve balayına çıkmayı bırakın, birlikte vakit geçirecek zaman bile bulamıyorduk. Ancak dizi bitince tatile çıkabildik. Temmuzda İtalya sahillerinde tekneyle başlayan balayımız Amerika’da Los Angeles, sonra Tahiti ve Bora Bora’da devam etti. Ardından bayramda  Bodrum’daydık ve sonrasında hafta sonu kaçamakları...

Evlenme teklifine “Evet” dedirten  şeyler nelerdi?

Üç şey; aşk, heyecan ve inanç.

Aşkın enerjisini yüksek tutmak için  neler yapmak gerekir size göre?

İkimiz de çocuk ruhluyuz, olduğumuz gibiyiz, kasmıyoruz. Çünkü insan beraberlik sırasında birlikte olduğu kişiye olan sevgisi ve kaybetme korkusuyla, doğal davranamayıp istemeyerek de olsa sahteleşebiliyor. Biz flört dönemini yoğun çalışma temposu yüzünden çok kısa yaşadık, evlenme kararını verdiğimizde yaşadıklarımızdan çok hislerimize kulak verdik. [reklam] Evlilikse aile olmak demek, saklı hiçbir şeye yer yok. Yani aşkı gerçekten yaşamak ve ömrü birlikte geçirmek için yalandan ve sahtelikten uzak olmak şart. Eşimle tanışıp ani bir kararla evlenmekte hata yapmadığıma sevindim. Çünkü eğer tam tersi olsaydı ki, çok üzülürdüm. Aşka inancımı yitirebilirdim...

 

SAÇLAR NEDEN  GiTTi?

“Sportif yaşam için en uygun şey, kısa saç. Kuzey  Güney'deki Banu karakterine yeni bir imaj gerekiyordu ve uzatmıştım. Saçımla ilgili radikal kararlar almakta hiç zorlanmıyorum.”

 

EVLiLiĞiN EN ÇOK NESiNi SEVDi?

“Birlikte vakit geçirmek, sevmek ve sevilmek... Birbirine ait hissetmek çok güzel bir duygu.''

 

 

BACAKLARINI 1 MİLYON TL.'YE SİGORTALATTI! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin