Bade İşçil'den Tuba Büyüküstün açıklaması: Tuba beni mi kıskanacak?

Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan Tuba Büyüküstün Bade İşçil'i kıskandı haberlerine, başarılı oyuncudan açıklama geldi...

Nurşah
02 Ağustos 2018 - 11:56
Magazin

Tuba Büyüküstün'ün sevgilisi Umut Evirgen'i kıskandığı ve aralarında ufak çaplı bir tartışmaya neden olduğu iddia edilen Bade İşçil'den konu ile ilgili ilk açıklama geldi!

18-08/02/tuba-buyukustun-bade-iscil.jpg

"Tuba çok güzel bir anne..."

İddialara göre Sıla konserinde karşılaşan Umut Evirgen ve Bade İşçil'in bir süre konuşması, Tuba Büyüküstün tarafından hoş karşılanmamış ve sevgilisi ile aralarında bir tartışma yaşanmasına sebep olmuştu. Magazin gündemine yansıyan olayın ardından sevilen oyuncu Bade İşçil'den açıklama geldi:

"İnanın ki çıkan haberler hakkında hiçbir bilgim yok. Gazete falan okumuyorum. Ayrıca Tuba mı beni kıskanacak? Olur mu öyle şey. Harika hatun kendisi. Ben Umut'u, mekanına gittiğim için tanıyorum. Hatta Tuba ile beni de o tanıştırdı. Gayet güzel sohbet ettik. Kimsenin kavga ettiği falan yok. Tuba çok güzel bir anne, çok güzel bir kadın. Ayrıca bana da yakışmaz. Kimseyi kavga ettirecek bir kadın değilim. Allah korusun, ben de bir çocuk annesiyim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin