Gülperi dizisinde Nurgül Yeşilçay'ın gençliğini oynayacak isim belli oldu!

Show Tv ekranlarının gelecek sezon için yayına hazırladığı Gülperi dizisinde Nurgül Yeşilçay'ın gençliğini oynayacak isim belli oldu! Detaylar haberimizde...

Nurşah
02 Ağustos 2018 - 14:33
Gündem

Kanallar harıl harıl yeni sezon dizilerini yayına hazırlıyorlar. Show Tv ekranlarında önümüzdeki aylarda izleyici karşısına çıkacak olan Gülperi dizisinde başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın gençliğini canlandıracak isim belli oldu! Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu'nun köşesine taşıdığı haberin detayları şimdi sizlerle!

 

İLGİLİ İÇERİK

18-08/02/kayra-zabci-gulperi.jpg 

Gülperi'nin yeni ismi...

Gülperi’, yeni sezonun merakla beklenen dizilerinden. Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen başrolü paylaşıyor. Çekimler, Gaziantep’te başladı. Dizide Gülperi’nin (Nurgül Yeşilçay) gençliğini Kayra Zabcı oynayacak. Tıpkısının aynısı... Kayra için bu belki de sıçrama olacak. Zabcı, 2013’ te Türkiye ve Dünya Çocuk Best Model yarışmasında birinci olmuş. Yani şöhreti küçük yaşlarda yakalamak için yola çıkmış, ‘tesadüflere’ bırakmamış. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü’ne girmiş, okulu bitiyor. Bugüne kadar ‘Küçük Ağa’, ‘Aşktan Kaçılmaz’, ‘Muhteşem Yüzyıl’ ve ‘Vatanım Sensin’in gibi birçok dizi ve filmde oynamış. Zapcı’yı ‘Gülperi’de Yeşilçay’ın gençliği ve ilk aşkı sonrasında gelen evlilik hikayesinin bölümlerinde izleyeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin