Kırık Ayna dizisinin adı değişti Bir Deli Rüzgar oldu!

Fox Tv ekranlarının yeni sezon için yayına hazırladığı Kırık Ayna kod adlı dizide isim değişikliğine gidildi. Yeni adı Bir Deli Rüzgar olarak duyurulan dizi hakkındaki detaylar haberimizde!

Nurşah
02 Ağustos 2018 - 15:38
Gündem

TMC Film'in yapımcılığını üstlendiği Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Kırık Ayna'nın ismi değişti... Bir Deli Rüzgar olarak yeniden adlandırılan dizi hakkındaki gelişmeler haberimizde!

 18-08/02/almila-ada-yeni-dizisi.jpg

Bir Deli Rüzgar oyuncuları

Gelecek sezona iddialı bir giriş yapmayı planlayan Bir Deli Rüzgar adlı dizide ekranlarda görmeye alıştığımız ve severek izlediğimiz isimler yer alıyor. Geçtiğimiz dizi sezonunda Cennet'in Gözyaşları adlı Atv projesi ile başarıyı yakalayan Almila Ada, Bir Deli Rüzgar'ın da başrolünde yer alacak isim oldu. Başarılı oyuncunun partneri ise son olarak Gülizar adlı dizi ile başrolde izlediğimiz Berk Cankat... Bu iki isme; Vatanım Sensin'in yıldızı Pınar Deniz ve usta oyuncu Hatice Aslan eşlik edecek...

18-08/02/kirik-ayna-yeni-dizi-fox.jpg

Bir Deli Rüzgar konusu

"Bedeline hazırsan gökkuşağının renklerinde ışıkla yıkanmaya hazırsın" sloganı ile gelecek sezon izleyici karşısına çıkacak olan Bir Deli Rüzgar dizisinde ünlü ve başarılı olmak isteyen ve bu yolda önüne çıkan her bir engeli aşmaya kararlı olan bir kadının hikayesi anlatılcak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin