Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 11. Bölüm tanıtımı yayında! Bahar’ın boşanma kararı bölüme damgasını vuracak!

Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 11. bölüm tanıtımı yayınlandı. Peki Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 10. bölümde neler yaşandı? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 11. bölümde neler olacak? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisinde kimler rol alıyor? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisinin konusu ne? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi nerede çekiliyor? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?

Volkan Usta
28 Nisan 2024 - 23:30
Kültür Sanat

Show Tv’nin, MF Yapım imzalı fenomen dizisi “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın 11. bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Bahar’ın gerçeklere uyanmasından sonra neler yapacağı, izleyiciler tarafından merak konusu olurken; diziden yayınlanan tanıtım, heyecan dolu gelişmelerin yeni bölümde de hız kesmeden devam edeceğinin ilk sinyallerini verdi.

Tanıtıma, Bahar’ın boşanma kararı damgasını vururken; Timur’un çaresizliği ve pişmanlığı ise dikkat çekti. Peran Vakıf Hastanesi doktorlarının gönüllü olarak gittiği Şavklı Köyü’nde, birbirinden renkli ve eğlenceli anların yaşanacağının ipuçlarını veren tanıtımda, Bahar-Timur-Rengin üçgeninde de gerilim doruklara tırmandı.

Rengin’in “Bahar, bilmen gereken çok önemli bir şey var!” sözleri ise, Bahar’a Parla hakkındaki gerçeği anlatıp anlatmayacağı konusunda merak uyandırdı.

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” adlı dizi her salı saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin