Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Show TV’nin yeni dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ bu akşam yeni bölümüyle ekranda olmayacak. Peki Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? neden bu akşam yok? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisinin yeni bölümü ne zaman? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi neden yayınlanmayacak? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisinin tekrarı bu akşam mı? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 11. bölümde neler yaşandı? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 12. bölümde neler olacak? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisinde kimler rol alıyor? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisinin konusu ne? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi nerede çekiliyor? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Demet Evgar kimdir? Buğra Gülsoy kimdir?

Volkan Usta
07 Mayıs 2024 - 11:34
Kültür Sanat

Show TV’nin MF Yapım imzalı, fenomen dizisi Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” bu hafta 12. bölümüyle ekrana gelmesi beklenirken yapımda flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar!

Her salı  tüm kategorilerde reyting rekoru kıran dizinin yeni bölümü yetişmediği için bu akşam tekrar bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyor.

Yapımdan gelena çıklamada; Yolculuğumuzda bize güç veren ve ilham olan değerli izleyicilerimiz; "Bu akşam tekrar bölümümüzle yayındayız. Baharın en güzel günlerinde 14 Mayıs Salı akşamından itibaren her Salı yeni bölümlerimizle buluşmak üzere." mesajı yayınlandı ve yeni bölümün tarihi de böylece açıklanmış oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin