Bambaşka Biri 14. Bölümde Leyla, Doğan'ı suçüstü yakaladı!

Fox'un yeni dizisi Bambaşka Biri 14. bölümüyle ekrana geldi. Peki Bambaşka Biri 14. bölümde neler yaşandı? Bambaşka Biri 15. bölümde neler olacak? Bambaşka Biri 15. bölüm fragman yayınlandı mı? Bambaşka Biri dizisi oyuncuları kimlerdir? Bambaşka Biri dizisi konusu nedir? Bambaşka Biri dizisi uyarlama mı? Bambaşka Biri nerede çekiliyor? Bambaşka Biri reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
16 Aralık 2023 - 09:15
Kültür Sanat

Yapımını TİMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği FOX’un yepyeni dizisi Bambaşka Biri 14. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

BAMBAŞKA BİRİ 14. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Leyla'nın keşifleri Öztürk ailesiyle ilgili düğümleri hızla çözmeye başlar. Ancak Leyla'nın hırsı Turan'ı istemediği şeyler yapmaya itecektir. Nevin bakış açısını değiştirecek bir yüzleşme yaşar. 

Nuray ve Nurgül, Gediz ailesinin sabırlarını zorlamaya devam eder. Sebep oldukları karmaşadan faydalanan Nuray, Tahir'in vicdanıyla oynar.  Kendini bir kez daha Doğan'ın oyunları içinde bulunan İdris ona bir açıklama borçludur. Bu sefer çocukluğunu araştırma sırası Doğan'da olacaktır.

 

Doğan tekrar ipleri eline alınca Kenan'la mücadele etmesi kaçınılmaz olur. Ailesi Doğan'ın dönüşünden habersiz olsa da bu durumu Leyla'dan saklamak o kadar kolay değildir. 

Gerçekleri öğrenen Sadık panikle hareket etmeye başlar. Bu durumdan faydalanan Doğan'ın planı beklenmedik bir misafir tarafından yarıda kesilir.

Bambaşka Biri 15. Bölümüyle 22 Aralık Cuma saat 20.00’de Fox’ta!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin