resim yok
08 Mayıs 2012 - 00:00

 

Burcu Kara, geçtiğimiz gün Gaziantep’te Hülya Koçyiğit’le düzenlenen söyleşide moderatörlük yaptı.
 
 
 
Aynı akşam Nakıp Ali Onur Ödülü Töreni’nde sunucu olarak karşımıza çıktı. Gaziantep’teki yoğun günün ardından soluğu Şanlıurfa’da alan ve Göbeklitepe ile Balıklıgöl’ü gezen ünlü oyuncu, tura kısa bir mola verip sorularımızı yanıtladı.
 
Gaziantep’e daha önce gelmiş miydiniz?
- Bu dördüncü gelişim. İki kere Ferzan Özpetek filmlerinin galası için bir kere de Sadri Alışık Tiyatrosu’nun “Güllü” oyunu için geldim. Dördüncü kez gezemeden dönüyorum. 
 
Şanlıurfa’yı gezme fırsatınız oldu ama...
- Benim için sürpriz oldu. Göbeklitepe ve Balıklıgöl’ü içeren hızlı bir Urfa turu yaptık.  
 
Hülya Koçyiğit’le söyleşi yaptınız. Röportaj konusunda da çok iyiydiniz... 
- Teşekkür ederim. Önümde sorular vardı tabii ama doğaçlama yapabilme ve durum kotarabilme yeteneğim var. Ayrıca Hülya Hanım’ı seviyorum ve Türkiye’deki sinema sektörünün durumunu kestirebiliyorum. Hülya Hanım duygulandı, ben de duygulandım. Onunla o anı paylaşmak çok önemliydi. 
 
Söylediğine göre kamera arkasına geçecek. Bu kez yönetmen koltuğunda olacak ve sizi de oyuncu olarak görmek istiyor... 
- Evet, yönetmen olma konusundaki fikirlerini ilk kez bizimle paylaştı. Umarım birlikte çalışırız. O kadar iyi işler yapmak ve 50 yıl sonra yine aynı şekilde aynı işi yapıp aynı sevgiyi görüyor olabilmek müthiş bir şey. Ego patlaması yaşayan bazılarının yanında insan Türkan Şoray, Ediz Hun, Hülya Koçyiğit gibi sanatçılara kat kat hayran oluyor. Boşuna yıldız değiller.
 
Artık yıldızlar yok mu sizce?
- Türk sinemasında artık star yok. “Şu yıldızın yeni filmi var, gidip görelim” gibi bir anlayışa sahip değiliz artık. Bunun en büyük sebebi de televizyon. Seyirci sinemaya oyunculara göre değil, ekol ve tarzlara göre gidiyor. 
 
TRT Türk’te yayınlanan “Bi Dünya Tasarım”ı sunuyorsunuz. Program önümüzdeki sezon da olacak mı?
- Büyük ihtimalle devam edecek. 
 
Yeni sezonda diziniz olacak mı?
- Temmuz gibi büyük ihtimalle bir sinema filmi olacak. 
 
Twitter’a şehir dışında dizi yapmak istediğinizi yazmışsınız. Uzaklaşmak için mi, biraz işe konsantre olmak için mi istiyorsunuz?
- O an hissettiğim, belki de bir diziyi görüp yazdığım bir şeydi bu. Artık yazdığım duyguyu bile açıklamak zorunda kalıyorum. Ben Twitter’ı anlık günlük gibi görüyorum. “Ona laf edeyim, buna bir şey söyleyeyim” gibi bir ruh hali içinde değilim. Haberlere bakayım, haberler vereyim diye oradayım. İnsanların yorumları çok saçma. 
 
Buğra Gülsoy ile boşanacağınız yönünde haberler çıkıyor...
- Bence sorma. Yorum yapmam.
 
HÜLYA KOÇYİĞİT: BURCU MUTLU OLSUN
 
Gaziantep’teki söyleşide Burcu Kara, Hülya Koçyiğit’e “Bu kadar işin içinde nasıl evlendiniz?” sorusunu yöneltti. Koçyiğit, şöyle yanıtladı: “Annem bana göz açtırmazdı. ‘İnşallah evlenirim de kurtulurum’ derdim. Selim Soydan evlenme teklif etti. ‘Ben hazır değilim, ayrıca seni sevmiyorum’ dediğimde ‘Ben kendimi sana sevdiririm’ dedi ve evlendik. O evlilik benim için bir şans oldu. Umarım sen de çok mutlu olursun, seni kızım gibi seviyorum ve mutlu olmanı istiyorum.”
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin