resim yok
08 Mayıs 2012 - 00:00

 

‘Hayat Devam Ediyor’ dizisinin yıldızı Öznur Seçeler, geçmişten bir filmi hatırlatan kıyafetlerle obektifin karşısına geçti.
Oyuncu,  “Ben daha çok kendine göre tarz tazeleyen biriyim. Modayı değil belki ama renkler ve aksesuarları takip ettiğimi söyleyebilirim çünkü onlar şıklığı yakalamamdaki en büyük kurtarıcılarım” diyor
 
Kalabalık ve mutlu bir ailede büyüyen genç oyuncu Öznur Serçeler (25), ailedeki herkes müzisyen olunca doğal olarak ilk tercihini konservatuardan yana kullanmış. Bilkent Üniversitesi Konservatuar Bölümü’nde yan flüt eğitimini tamamlayan Serçeler, ilerleyen zamanlarda müzisyen olan diğer aile fertleriyle beraber müzikle ilgili ortak bir çalışma yapmanın hayallerini kuruyor. 
2007 yılında Elite Model Look’a katılan güzel oyuncu,  o dönemde yaşının çok küçük olması nedeniyle modellikle ilgili bir plan yapmamış. Çocuk yaşta dans grubunda, koroda, sahnede yer alan dolayısıyla da hep göz önünde olmaya alışan Serçeler, hedeflemediği halde oyuncu olmasını görünür olmaya alışmasına bağlıyor. Hayallerinden çok uzaklaşmadığı için mutlu görünüyor ve oyunculuğa adım atmasına dair şunları söylüyor: “Şu anda rol aldığım ‘Hayat Devam Ediyor’ üçüncü projem. Daha öncesinde Fox TV’de yayınlanan ‘Unutma Beni’ adlı günlük bir dizide 50 bölüm kadar yer almıştım. Sonrasındaysa ‘Nuri’ dizisinde Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca’nın kızını canlandırdım.” Fit görüntüsünü düzenli yaptığı spora borçlu olan Serçeler, aynı özeni cildi için de gösteriyor; “Asla cildimi temizlemeden uyumuyorum. Yediklerime çok dikkat ediyor, bol bol su içmeye dikkat ediyorum. Bunu hem cildimin iyi gözükmesi hem de fiziksel anlamda kendimi daha iyi hissetmek için yapıyorum.” 
Kendine vakit ayırmayı seven güzel oyuncu, modayla ilişkisini  şu cümlelerle anlatıyor; “Ben kendine yakışanı giyen ve daha çok kendine göre tarz tazeleyen bir insanım. Yaşım büyüdükçe de giyim tarzım değişiyor. Modayı değil belki ama renkler ve aksesuarlar gibi ayrıntıları düzenli takip ettiğimi söyleyebilirim çünkü onlar şıklığı yakalamamdaki en büyük kurtarıcılarım benim.”
 
“Karizma daha önemli” Bir erkekte yakışıklılıktan çok karizmaya dikkat eden Serçeler, söz aşktan açıldığında gözlerinin parlamasına engel olamıyor. Uzun süredir huzurlu bir birlikteliği olan  oyuncu, ilişkiyi paylaşım içinde ve arkadaşça yaşamanın aşkı var ettiğine inandığını yüzüne yerleşen muzip bir gülümsemeyle anlatıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin