Bana Sevmeyi Anlat neden final yapıyor

Fox TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi dün akşam yayınlanan ani bir kararla final yapacağını duyurdu. Dizinin takipçileri Bana Sevmeyi Anlat'ın bu akşam yayınlanacak 22. bölümüyle erken final yapıyor!

Fox TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi dün akşam yayınlanan ani bir kararla final yapacağını duyurdu. Başrollerini Kadir Doğulu, Mustafa Üstündağ, Seda Bakan ve Dolunay Soysert’in paylaştığı, yapımcılığı Ay Yapım'ın üstlendiği Bana Sevmeyi Anlat dizisi, bu akşam yayınlanacak 22. bölümüyle erken final yapıyor!

17-01/30/banaaa.jpg

Dizinin yapımcısı Ay Yapım'ın resmi sosyal medya hesabından dün akşam yaptığı açıklamada 22. bölümüyle final yapacağını açıkladı. Dizinin takipçileri bu erken final paylaşımı karşısında çok şaşırdı. 

17-01/30/kira-1485799038.jpg

Bana Sevmeyi anlat ile ilgili bir süredir final yapacağı konusundan iddialar ortaya atılıyordu. Ancak her seferinde dizinin yapımcısı bunu inkar ediyordu. Leyla ve Alper'in imkansız aşkını konu alan Bana Sevmeyi Anlat dizisinin final sebebinin senaryonun kısır döngüde kalması ve aynı olayların tekrar tekrar işlenmesi olduğu söylentilerine karşı bir açıklama yapmayan Ay Yapım, dizinin final etiketini de yayınladı. Leyla Alper etiketiyle dizinin sonunda imkansız aşka mutlu son yazıldığının sinyalini verdi. 

17-01/30/asas.jpg

Dizinin senaryosunu Deniz Akçay'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Mesude Eraslan gerçekleştirdiği Bana Sevmeyi Anlat dizisi bu akşam yayınlanacak 22. final bölümüyle bu akşam saat 20:00'da son kez ekranlarda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin