Banka kuşatması filmi Silverton Kuşatması Netflix'te yayında! Konusu, fragmanı

Gerçek olaylardan esinlenen banka kuşatması temalı suç-aksiyon filmi "Silverton Kuşatması (Silverton Siege)" Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, oyuncuları ve çekim bilgileri yazımızda...

Gerçek olaylardan esinlenen aksiyon ve macera yüklü bir film...

Apartheid karşıtı bir eylemde işler ters gidince isyancıların bir bankaya sığınarak oradaki kişileri rehin almasını konu alan suç-aksiyon filmi "Silverton Kuşatması (Silverton Siege)" Netflix'te yayınlandı.

1 saat 41 dakika süreli Güney Afrika yapımı film 27 Nisan 2022 Çarşamba tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

SILVERTON KUŞATMASI FİLMİNİN KONUSU

Silverton Kuşatması filminin konusuna bakacak olursak;

Umkhonto weSizwe (MK)'den üç özgürlük savaşçısı, bir petrol deposunu sabote etmek amacıyla üst düzey bir gizli görevdeyken pusuya düşürüldüklerinin ve polisin onları tutuklamak için hazır beklediğinin farkına varır. Ölümcül ve tehlikeli bir kovalamacanın ardından üçlü bir bankaya sığınmak durumunda kalır.

Üç kişi, birinin belki de içlerinden birinin muhbir olduğundan ve polise kendilerini ispiyonladığından emindir. Bilmedikleri ise bu kişinin kim olduğudur! İşte bu atmosferde bankadayken, aralarındaki gerilim giderek yükselir.

Bu işe karışan herkesin tek ortak yönü vardır: Özgürlük için savaşıyor olmaları. Üçlü hapse girmek ya da ölmekten başka seçeneklerinin kalmadığını anlayınca Nelson Mandela'nın salıverilmesi için emniyet birimleri ile pazarlık yapmaya karar verir.

22-04/28/silverton-stage-netflix.jpeg

SILVERTON KUŞATMASI'NDA KİMLER ROL ALIYOR?

1980 yılında Silverton, Pretoria'da gerçekleşen gerçek hayattaki kuşatmaya dayanarak hazırlanan filmin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

- Thabo Rametsi (Calvin Khumalo)
- Noxolo Dlamini (Mbali Terra Mabunda)
- Stefan Erasmus (Aldo Erasmus)
- Arnold Vosloo (Johan Langerman)
- Tumisho Masha (Sechaba)
- Michelle Mosalakae
- Elani Dekker (Christine)
- Shane Wellington (Cornelius Washington)
- Deon Coetzee
- Justin Strydom (Hans)

22-04/28/silverton-kusatmasi-foto2.jpeg

Mandla Dube'nin ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi olma özelliğini taşıyan Silverton Siege'nin çekimleri Pretoria, Güney Afrika'da gerçekleşti.

Sabelo Mgidi'nin senaryosunu kaleme aldığı filmin müziklerinde Rashid Lanie'nin imzası bulunuyor.

22-04/28/silverton-kusatmasi-posteri.jpeg

Silverton Siege'nin aksiyon yüklü tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Silverton Siege" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin