Banshee 3. sezon onayını aldı!

Banshee severlere müjde!

resim yok
31 Ocak 2014 - 16:07
Magazin

Banshee severlere güzel haber!

Cinemax'ın ilgiyle takip edilen dizisi Banshee gördüğü bu ilginin meyvelerini toplamaya devam ediyor.

Cinemax kanal başkanı Kary Antholis imzalı yazılı basın açıklamasıyla dizinin yeni sezon onayını resmi olarak aldığı duyuruldu.


İşte detaylar:

 

3. SEZON ONAYI

Banshee, 3. sezonuyla da Cinemax ekranlarında izleyicileriyle buluşmayı sürdürecek.

 

YENİ SEZON NE ZAMAN?

Six Feet Under ve True Blood gibi televizyonda büyük ses getirmiş ve getirmeye devam eden dizilerle ismini duyuran usta yapımcı-yazar Alan Ball'un uygulayıcı yapımcılığını üstlendiği dizinin yeni sezon bölümleri 2015 senesi içinde izleyicilerle buluşacak.

HBO'nun popüler yaz dönemi dizisi True Blood'un ilk dört sezonunda showrunner olarak ekibin başında yer alan Alan Ball, Cinemax'a Banshee'yi hazırlamak ve buna bağlı olarak vakit yoğunluğunu azaltmak düşüncesiyle True Blood'daki görevini devretmişti.

 

HİKAYESİ

15 sene gibi oldukça uzun bir süre hapiste kalan bir zamanlar ülkenin en ünlüleri arasında yer alan bir mücevher hırsızı (Anthony Starr) hapishaneden yeni çıkmıştır. Yeraltı dünyasından bir arkadaşının yardımıyla, hapishaneye düşmesine neden olan soygundan kazandıklarına sahip olan eski ortağının (Ivana Milicevic) peşine düşer. Ama aradan 15 yıl geçmiştir ve Anna olarak tanıdığı kadın artık Carrie ismini kullanan saygın bir emlakçıdır.[reklam]

Bu sırada, mücevher hırsızı kasabaya yeni Şerif ile aynı anda gelir ve birkaç olaydan sonra Şerif Lucas Hood kılığına girer ve kasabaya kendisini öyle tanıtır...

 

KADRO

Alan Ball dışında Jonathan Tropper, David Schickler, Peter Macdissi ve Greg Yaitanes gibi isimleri yapımcı kadrosunda bulunduran Banshee'de Antony Starr, Ivana Milicevic, Ulrich Thomsen, Frankie Faison, Hoon Lee, Rus Blackwell, Matt Servitto, Demetrius Grosse, Trieste Kelly Dunn, Ryann Shane, Anthony Ruivivar, Lili Simmons, Odette Annable ve Ben Cross gibi oyuncuları izliyoruz.

 

HEYECAN SÜRÜYOR

Banshee'de bir yandan da ikinci sezon heyecanı sürüyor. Dizi, sezonun üç bölümünü geride bırakmış durumda...

Dizi, Cinemax ekranlarında Cuma akşamları (10pm.) izleyiciyle buluşuyor.

 

SEZON FİNALİ TARİHİ

Son olarak ikinci sezon finalinin tarihinin 14 Mart olarak belirlendiğini de belirtelim.

 

 

'BONES' 10. SEZON ONAYINI ALDI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin