Barış Arduç Kuzgun dizisindeki partneri Burcu Biricik hakkında bir itirafta bulundu!

Yeni başlayan ve ekranlarda fırtına estirecek gibi görünen Kuzgun dizisinin oyuncularından açıklamalar geldi. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
15 Şubat 2019 - 17:01
Magazin

Başrollerinde Burcu Biricik ve Barış Arduç'un rol aldığı, star ekranlarının yeni dizisi Kuzgun, ekranlarda fırtına estirmeye aday görülüyor. Uzun zamandır tekrar eden dizi içeriklerinden farklı bir konuyla izleyici karşısına çıkan Kuzgun dizisi oyuncu kadrosu ile de dikkat çekmeyi başarıyor. 

19-02/15/kuzgun.png

Çarşamba akşamı ekranlarda izleyici ile tanışan Kuzgun dizisinin başrol oyuncuları Burcu Biricik ve Barış Arduç, daha ilk bölümden izleyici tarafından oldukça yakıştırıldı. Oyuncuların performanslarıyla da beğeni topladığı dizi, kendi hayran kitlesini de yakalamayı başardı. 

Kuzgun'un başrolleri Barış Arduç ve Burcu Biricik, Hello dergisine röportaj verdi. Verdikleri röportajda samimi açıklamalarda bulunan ikili, şunları söyledi..

"Elektriğimiz tuttu"

Avukat bir kadın olan Dila karakterini canlandıran oyuncu Burcu Biricik, dizide kendisine Kuzgun karakteri ile eşlik eden Barış Arduç için, "Elektriğimiz ve enerjimiz tuttu" diye konuştu. Dizinin Kuzgun'u Barış Arduç da "Partner konusunda çok şanslıyım. Birbirimizin halinden anlıyoruz, yeri gelince gözlerimizle anlaşıyoruz" dedi.

19-02/15/bsrick.png

Kuzgun'un Dila'sı Burcu Biricik, 2 yıl önce Emre Yetkin ile dünyaevine girmişti. Masalsı bir düğünle evlenen Biricik, "Bir erkekte ne istersiniz?" sorusuna "Kendine güvenen, ne istediğini bilen ve eğlenceli biri olmalı. Sevgilinizle eğlenemiyorsanız evlenmeyin. Özgürlüğümü kısatlamaya çalışan, hayatıma ve müdahale eden biriyle yapamam. Eşim Emre artık benim menajerim. Zekasına güveniyorum. Şimdilik her şey yolunda. İşler kötü giderse, öncelik evliliğimiz." cevabını verdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin