Kızım dizisinde Candan ve Demir evleniyor! Kızım 19. bölümde neler olacak?

Tv8'in sevilen dizisi Kızım'ın 19. bölümü, oldukça eğlenceli ve heyecanlı anları izleyici ile buluşturacak. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
15 Şubat 2019 - 17:22
Yeni Bölüm

Başrollerinde Beren Gökyıldız, Buğra Gülsoy ve Leyla Tuğutlu'nun rol aldığı, Tv8'in sevilen dizisi Kızım heyecan dolu 19. bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Olayların renginin değişeceği gelişmelerin yaşanacağı Kızım'da bu hafta bakın neler olacak.. 

19-02/15/candan-demir.png

Kızım 19. bölümde neler olacak?

Kızım dizisinin 19. bölümünde yaşanacak gelişmeler izleyenleri şaşırtacak. Annelik yapamayacağını anlayan Asu'nun herkesi bir anda bırakıp gitmesi ile ortalık karışıyor. Demir'in ortada olmaması ve Asu'nun da ortadan kaybolması ile yurda verilen Öykü, yeniden babasına kavuşacak.

Birbirlerini sevdikleri belli olan ancak aşk yaşamaya fırsat bulamayan Candan ve Demir arasında garip anlar yaşanacak. 

Demir ve Candan evleniyor!

Candan, Demir'i karşısına alıp onun şaşkın bakışları altında ona evlenme teklifi ediyor. Şaşkınlıktan öylece kalan Demir, bu teklifi büyük bir heyecanla kabul ediyor. Yıldırım nikahı ile evlenen çiftin neden evlendiği ise daha sonra ortaya çıkıyor.. 

19-02/15/ekvvue.png

Öykü'yü geri alabilmek için yıldırım nikahı ile evlenen çift, Öykü'yü aldıktan sonra Demir'in evine yerleşiyor. Büyük heyecanla evet diyen Demir, Candan'ın evliliğe hemen adapte olarak ev işleri konusunda direktifler vermesiyle bir anda uyanıyor ve bekarlığını özlüyor. 

Ancak arada başka bir problem vardır. Normalde de Candan ve Demir'in bir araya gelmesini isteyen Öykü, bu evliliği gerçek sanmakta ve ona göre davranmaktadır. 

19-02/15/kizim.png

Bir yandan Candan ve Demir bu durum karşısında ne yapacağını bilemezken, diğer yandan Asu'nun suç ortaklığını yapan Cemal, Asu'nun kendisine de haber vermeden ortadan kaybolması ile büyük panik ve sinir yaşar. Asu'nun evinin altını üstüne getiren Cemal, nihayet Asu'nun kendisine bıraktığı notu bulur. Ancak bu not onu daha da sinirlendirecek gibidir. 

19-02/15/cemal.png

"Bunu okuyorsan, eve girip ortalığın içine etmişsindir. Nereye gittiğimi öğrenmeye çalışıyorsun değil mi? Üzgünüm, ondan önce öğreneceğin başka şeyler var. Madem sen kaşındın, sıkı dur bakalım." diye başlayan bir notu arkasında bırakarak Cemal'e bambaşka şeyler anlatacak olan Asu'nun sırlarını, Kızım dizisi 19. bölümde öğreneceğiz. 

19-02/15/gun.png

Tüm bunlar yaşanırken diğer yandan da Öykü'nün uyurgezerliği başlamıştır. Demir, Öykü'nün uyurgezerliğini doktoruna sorsa da bu durumun hastalıktan mı yoksa hastalıktan bağımsız mı yaşandığı henüz bilinmemektedir. Ancak Öykü'nün uyurgezerliği başına başka işler açar.. 

Cemal'in, Asu'nun da ortadan kaybolması ile daha da sinirlerinin yükselmesi, Öykü'yü kaçırmaya karar vermesine neden olur. Fırsat kollayan Cemal'e yardım eden ise Öykü'nün uyurgezerliği olacaktır.. 

19-02/15/kizim-dwd-1550241765.png

Kızım dizisi 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Kızım yeni bölüm bu akşam tv8'de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin