Barış Arduç ve Burcu Biricik'in yeni dizisi Kuzgun'dan ilk paylaşım geldi!

Barış Arduç ve Burcu Biricik'in merakla beklenen yeni dizisi Kuzgun'dan ilk paylaşım geldi!

Nurşah
02 Ocak 2019 - 09:27
Magazin

Ay Yapım geçtiğimiz günlerde final yapan dizisi Şahin Tepesi'nin ardından yepyeni bir filmle ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Barış Arduç ve Burcu Biricik'in başrollerinde yer aldığı Kuzgun dizisinden ilk paylaşım geldi!

19-01/02/baris-arduc-burcu-biricik-kuzgun.jpg

Kuzgun dizisinden ilk paylaşım geldi!

Ay Yapım bu sene pek çok dizi projesi ile izleyici karşısına çıkıyor. Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlaması planlanan dizilerinden bir tanesi de Kuzgun... Barış Arduç ve Burcu Biricik'in başrollerinde oynayacağı dizi aslında çok önceden izleyiciye duyurulmuştu. Büyük bir merakla beklenen Kuzgun dizisinden ilk paylaşım ise Ay Yapım tarafından yapıldı!

Kuzgun ve Dila'nın nefes kesici öyküsünün anlatılacağı dizide zaman zaman Barış Arduç'un canlandırdığı karakterin geçmişine dönülecek ve hikaye gittikçe değişecek! Son olarak Atv ekranlarında yayınlanan 8. Gün adlı dizide Buğra Gülsoy ile başrolde yer alan Burcu Biricik'in yeni dizisi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin