Masterchef Tuğçe Yasak Elma dizisinde rol aldı!

Tv8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışması Masterchef ile izleyici karşısına çıkan Tuğçe Sökesoğlu Yasak Elma dizisinde rol aldı!

Nurşah
02 Ocak 2019 - 09:39
Yeni Bölüm

Tv8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Masterchef yarışma programının en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Tuğçe Sökesoğlu Yasak Elma dizisinde de rol almış. Geçtiğimiz haftalarda izleyici karşısına çıkan dizide görünen Masterchef Tuğçe izleyenleri şaşırttı!

19-01/02/masterchef-tugce-yasak-elma.jpg

Masterchef Tuğçe Yasak Elma'da!

Tiyatro eğitimi alan Tuğçe Sökesoğlu Yasak Elma dizisinde Yıldız'ın verdiği gündüz partisinde ekrana geldi. Masterchef izleyicilerinin hiç beklemedikleri bir anda karşılarına çıkan Tuğçe Sökesoğlu'nun yer aldığı ilk dizi Yasak Elma değil. Daha önce Aşk Yalanı Sever ve Tatlı İntikam dizilerinde de boy göstermiş...

19-01/02/masterchef-tugce.jpg

Masterchef Tuğçe ayrıca Fox Tv ekranlarında yayınlanan Gardırop Savaşçıları yarışma programında da yer almış fakat ilk haftadan elenmiş... 1990 doğumlu ismi bakalım ilerde hangi projelerde göreceğiz. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin