Altan Gördüm oyunculuğu bırakma kararı aldı!

Yıllarını oyunculuğa veren usta oyuncu Altan Gördüm, oyunculuğu bırakma kararı aldı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
02 Ocak 2019 - 09:41
Magazin

Hayatını oyunculuğa adayan ve yıllarını veren başarılı ve usta oyuncu Altan Gördüm, oyunculuğu bırakma kararı aldı. Bir daha hiçbir yapımda göremeyeceğimiz Gördüm, sevenlerini bu kararla üzdü.

Türk sinemasında da televizyon dizilerinde de oldukça önemli bir yeri olan ve birbirinden başarılı yapımlara imza atan Altan Gördüm, görüntülendiği alışveriş merkezinde sevenlerini üzen 2019 kararını açıkladı.

19-01/02/altan-gordumm.jpg

Daha önce Kurtuluş dizisinde Naci bey, Yılan Hikayesi'nde Kılıç Mehmet, Hayat Bilgisi'nde Emin hoca, Kavak Yelleri dizisinde Kamil, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Bekir Ağa, Beni Böyle Sev'de Reha ve daha birçok yapımda önemli roller üstlenen Altan Gördüm, 2019 yılında hayatında bazı önemli değişimler olacağından bahsetti. 

Başarılı oyuncu, “Oyunculuğu bıraktım. İstanbul’dan da en kısa zamanda taşınacağım. İzmir’de taş evim var, oraya yerleşmeyi düşünüyorum. Artık yeter! Orada bir tiyatro okulu açıp sektöre yeni öğrenciler kazandırmaya çalışacağım” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin