Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi Vurgun'un ilk tanıtımı yayınlandı!

Müjdesi aylar önce verilen, Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır'ın yeni dizisi Vurgun'un ilk tanıtımı yayınlandı.

Merve Mutlu
02 Ocak 2019 - 09:41
Yeni Bölüm

Gold Film tarafından hazırlanan ve Fox ekranlarında izleyiciyle buluşmak için gün sayan Vurgun dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır'ın rol alacağı Vurgun dizisi çok yakında izleyiciyle bululşacak. 

Oyuncu kadrosuyla, daha başlamadan konuşulmaya başlayan Vurgun dizisi, Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Begüm Birgören, Emre Kınay, Filiz Ahmet, Meryem Uzerli, Altan Erkekli, İnanç Konuklu, Aliye Uzunatağan gibi birbirinden başarılı oyuncuları bir araya getirerek beklentileri oldukça yükseltti. 

19-01/02/ekk.png

Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’nin oturduğu ve senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdur’un kaleme aldığı ‘’Vurgun” dizisi, 10 yıl sonra komadan uyanan Kemal'in (Erkan Petekkaya) ve eşl Reyhan'ın hikayesini konu alıyor. Ayrıca yayınlanan ilk tanıtımının, Erkan Petekkaya'nın bir önceki dizisi Paramparça'nın tanıtımı gibi sualtında olması dikkat çekiyor. 

19-01/02/vurgun.png

Vurgun dizisinin ne zaman başlayacağı henüz kesinleşmemişken, çekimlerine hızla devam edildiği konuşuluyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin