Diriliş Ertuğrul'un Tapınakçı Titus'u Payitaht Abdülhamid dizisine geçiyor!

TRT ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid, kadrosuna yine TRT'nin başarılı dizilerinden birinde rol alan Serdar Deniz'i dahil ediyor. İşte detaylar!

Merve Mutlu
02 Ocak 2019 - 10:17
Magazin

Başrollerinde Bülent İnal, Bahadır Yenişehirlioğlu, Can Sipahi gibi başarılı isimlerin yer aldığı Payitaht Abdülhamid dizisi, heyecan dolu bölümlerle izleyenlerden tam not alıyor. 

Payitaht Abdülhamid'in son bölümünde şok etkisi yaratan olayların olması ve Mahmut Paşa karakterinin vurulması, dizinin takipçilerini üzmüştü. Mahmut Paşa'nın ölümüyle dizide yaşanacak olan ayrılığın ardından, oyuncu Serdar Deniz'in Edward Jorris karakteriyle diziye dahil olacağı söylendi. 

19-01/02/edward-jorris.png

Diziye, tarihteki "saatli bombayla suikast düzenleyen ilk kişi" olan Edward Jorris karakterini canlandıracak olan Serdar Deniz, daha önce de Diriliş Ertuğrul dizisinde "Tapınakçı Titus" adlı kötü karakteri canlandırmış ve oldukça beğenilmişti.

Payitaht Abdülhamid dizisi yeni bölümleriyle her cuma akşamı saat 20:00'da TRT ekranlarında olacak..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin