Survivor 2019 ne zaman başlayacak? Acun Ilıcalı yayın tarihini açıkladı! Survivor adayları hakkında...

Survivor 2019 yayın tarihi belli oldu! O Ses Türkiye programında Acun Ilıcalı merakla beklenen yarışma programının yayın tarihini açıkladı! Ayrıca Survivor adayları da izleyiciye sunuldu!

Nurşah
02 Ocak 2019 - 10:59
Magazin

Televizyon ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2019 yayın tarihi belli oldu! O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında Acun Ilıcalı tarafından izleyiciye duyurulan tarihin ardından Survivor'da bir ilk olarak yarışmacı adayları da halkın bilgisine sunuldu! İşte detaylar!

19-01/02/survivor-2019-adaylar.jpg

Survivor 2019 nasıl olacak?

Bir süredir büyük bir merakla beklenen Survivor 2019 2 Şubat Cumartesi akşamı Tv8 ekranlarında izleyici karşısında olacak! Bu sene Türkiye - Yunanistan konsepti ile yayınlanacak olan yarışma programının aday isimleri de şimdiden izleyicinin bilgisine sunuldu!

Survivor 2019 adayları

Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında paylaştığı bu bilgiye göre Survivor adayları Acun Medya resmi Youtube kanalında kendilerine özel videolarla izleyicilerin karşısında! Kanalda tam 30 tane yetenekli ismin videosu bulunuyor... Bu adaylar arasından oylarla belirlenen isimler Survivor yarışma programında yer alacak!

19-01/02/survivor-2019-yarismacilar-1546418166.jpg

24 yaşındaki sporla ilgilenen Emin Günenç, 21 yaşındaki Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Emre Durak, Masterchef yarışması ile adını duyuran Hakan Kanık, evlilik programı ile ünlenen oyuncu Kaan Güvenilir, geçmiş senelerdeki başarılı yarışmacı Sema'nın kardeşi atletizm antrenörü Seda Ocak ve 21 yaşındaki Endüstri Mühendisliği öğrencisi Buse Akar en çok dikkat çeken isimler arasında yer alıyor... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin