Barış Arduç ve Burcu Biricik'in yeni dizisi Kuzgun'un detayları belli oluyor!

Ay Yapım imzası taşıyacak olan yeni dizi Kuzgun hakkında yeni detaylar geliyor.

Merve Mutlu
09 Ocak 2019 - 09:52
Magazin

Ay Yapım imzasıyla hazırlanan ve çekimlerine başlanan Kuzgun dizisi, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik'in rol alacağı dizide, karakterlerin çocukluk hallerini canlandıracak olan çocuk oyuncular seçildi.

Son olarak sevilen internet dizisi Bozkır'ın yönetmen koltuğunda oturan Bahadır İnce'nin yönetmenliğinde çekilecek olan dizide, Dila ile Kuzgun'un nefes kesen hikayesinin anlatılacağı dizide Barış Arduç (Kuzgun) polis olan babasının intikamını almak isteyen bir gence hayat verecek. Burcu Biricik ise Barış Arduç'un canlandırdığı Kuzgun karakterinin çocukluk aşkı Dila'yı canlandıracak.

19-01/09/kuzgun.png

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Kuzgun dizisinde, Barış Arduç'un canlandıracağı Kuzgun karakterinin çocukluk dönemini, çocuk oyuncu Metehan Parıltı canlandıracak. 

19-01/09/baris-ard.png

Burcu Biricik'in canlandıracağı Dila karakterinin çocukluk dönemini ise, çocuk oyuncu Nisa Sofiya Aksongur canlandıracak. 

19-01/09/burcu-biricik.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin