Erkenci Kuş'un Can Yaman'ı ameliyat oldu!

Erkenci Kuş dizisinin başrol oyuncusu Can Yaman, bir süredir yaşadığı göz rahatsızlığı nedeniyle ameliyat oldu. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
09 Ocak 2019 - 10:11
Magazin

Erkenci Kuş dizisinde başrol oyuncusu olan Can Yaman, bir süredir gözündeki bir rahatsızlık nedeniyle gözlük kullanıyordu. Katıldığı ödül töreninde dahi gözlük takan ve merak edilen oyuncu, nihayet ameliyat masasına yattı. 

Star ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş'un sevilen oyuncusu Can Yaman, dizinin son bölümlerinde bir gözlükle rol alarak hayranlarını merak ettirmişti. Sevilen oyuncu, dizilerin 3 haftalık bir araya girmesi ile ameliyat oldu ve bu haberi sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. 

19-01/09/can-yaman.png

"Uzun zamandır gözlerimden rahatsızım. Yılbaşından 3 gün önce olmam gereken ameliyatı oldum, şu an daha iyiyim ama 2 hafta kadar daha bulanık ve kısıtlı görmeye devam edeceğim sanırım.. Merak eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkürler, sevgiler"

notunu paylaşan Can Yaman, sevenlerine sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin