Barış, Fırat’tan hiç beklemediği bir darbe yer!

Mahkum'un yeni bölümünde Fırat'ın Barış için planı ne? Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte son detaylar!

Volkan Usta
05 Ekim 2022 - 11:17
Yeni Bölüm

Mahkum 27.Bölümde Neler Olmuştu?

Herkesin beklediğinin aksine bir eylem gerçekleştiren Barış, Büge’nin çocukların tedavisi için harcayacağı tüm mücevherleri kucağına bırakır. Elindeki bombayla öylece kalan Büge büyük kararsızlık içindedir. Bu çalıntı mücevherleri kullansa suçlu duruma düşüp Fırat’a ihanet edecek, kullanmasa çocukların hayatı tehlikeye girecektir. Tüm bunlar olurken Barış’ın planı ise bambaşkadır. Bu eylem aslında Büge için bir güven testidir. Büge, Barış’ın yolundan gidip aşağı inmeyi hak edecek midir?

22-10/05/mahkum_28-6.jpg

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Dadaloğlu’ndan gelen liste sonucu Hacı’nın kardeşi Zeyyat’ın öldürülmesi, Hacı’yı perişan eder. Can dostunun acısını paylaşan Fırat, bir yandan da kontrolü elinde tutmak zorundadır. Hacı’nın acısıyla hareket edip, hata yapmasına engel olmaya çalışırken Barış’a karşı sağlam bir adım daha atar. Barış’ın vaat ettiği her şeyi rehin tutulan mahkuma vererek, Barış’ın hiç beklemediği bir hamle yapmıştır.

22-10/05/mahkum_28-5.jpg

Fırat’a rehin aldığı mahkuma ulaşmaya çalışan Barış, öte tarafta Büge’nin sadakatini test etmektedir. Büge’nin Dadaloğlu ile buluşması demek, yeraltına inmeyi hak etmesi demektir.

22-10/05/mahkum_28-2.jpg

Büge’nin sadakatinin yanında, Fırat mahkum hamlesiyle Barışlar’ın saklandığı mekana bir adım daha yaklaşmıştır. Mahkumlardan ayrı düşen Barış, Fırat’tan hiç beklemediği bir darbe yer. Barış, Büge ile birlikte aşağı inmeyi başaracak mıdır?

22-10/05/mahkum_28-4.jpg22-10/05/mahkum_28-1.jpg

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin