Başarılı oyuncu Burcu Kara'dan sinema sektörüne yeni giren gençlere destek!

Televizyon ekranlarının sevilen yüzü Burcu Kara sinema sektörüne yeni giren gençlere destek olacağını açıkladı!

Nurşah
31 Ocak 2019 - 14:58
Magazin

Haziran Gecesi, Maskeli Balo, Tatar Ramazan gibi sevilen televizyon dizilerinde rol alan Burcu Kara televizyon dünyasında uzun bir süredir yer alıyor. Güzel oyuncu şimdi de sektöre yeni atılan yetenekli gençlerin önünü açmak ve onları desteklemek istediğini açıkladı...

19-01/31/burcu-kara-destek.Jpeg

Burcu Kara'dan gençlere destek!

Bir süredir gözlerden uzak olan başarılı isimden güzel bir hamle geldi. Burcu Kara sektöre atılmak isteyen hevesli gençlere destek olacağını şu sözlerle açıkladı:

İyi bir senaryoya destek olunduğu zaman ortaya bambaşka, şahane bir iş çıkabilir. Asıl iş iyi bir senaryo bulabilmek. Onların bize ulaşması zor oluyor. Bizim de onlardan haberimiz olmuyor. Belki de sinema tarihine geçecek işleri kaçırıyoruz böylece. Ben iyi bir senaryosu olan, ilk filmini çekecek bir yönetmene hem maddi olarak hem de oyunculuğumla filmde yer alarak destek olmak isterim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin