Netflix'in korku dizisi Locke & Key'in Nina Locke'ı belli oldu!

Çizgi roman uyarlaması Locke & Key'in oyuncu kadrosu şekilleniyor.

Joe Hill'in yaratıcısı olduğu aynı isimdeki çizgi romandan esinlenerek hazırlanan Netflix'in fantastik-korku türündeki yeni dizisi "Locke & Key"in oyuncu kadrosu şekilleniyor.

NINA LOCKE'U CANLANDIRACAK İSİM BELLİ OLDU!

Hill, Carlton Cuse (Bates Motel) ve IDW Entertainment'in arkasında olduğu dizinin oyuncu kadrosuna son olarak Scandal dizisinde izlediğimiz aktris Darby Stanchfield dahil oldu.

Stanchfield hikayenin önemli karakterlerinden Nina Locke'a hayat verecek.

Locke & Key geçmiş dönemde 2011 senesinde Fox kanalı için geliştirilirken Nina Locke karakteri Miranda Otto; sonrasında Hulu platformu için geliştirilirken Frances O'Connor tarafından canlandırılmıştı. Ancak bu iki dizi denemesi ilerleme kaydedememişti.

19-01/31/locke-key.jpg

LOCKE & KEY NASIL BİR DİZİ? KONUSU

Locke & Key'in hikayesi; kocasının acımasızca öldürülmesinin ardından çocukları Kinsey, Tyler ve Bode'yi (Emilia Jones, Connor Jessup, Jackson Robert Scott) yanına alan Nina Locke'nin hayatlarını yeniden kurabilmek adına Lovecraft, Massachusetts'deki eski aile evlerine dönmesini konu alıyor.

Ancak malikane, gizemli ve sihirli kapılarından geçenleri başka dünyalara taşıyan ve ayrıca bu kişilere özel güçler de sağlayan sihirli anahtarların olduğu hayaletli bir malikanedir. Evin kapıları, içinden geçenleri dönüştürmekle kalmıyor; aynı zamanda kötülük konusunda sınır tanımayan bir yaratığa da ev sahipliği yapıyordur.

Joe Hill'in yaratıcısı olduğu çizgi romanının dizi uyarlamasında Carlton Cuse, Aron Eli Coleite, Meredith Averill görev yaparken; Cuse ve Averill ikilisi aynı zamanda showrunner görevini üstlenmekteler. Locke & Key'in ilk bölüm senaryosunu Hill ve Coleite kaleme alıyor.

19-01/31/darby-stanchfield-1548937493.jpg

Nina Locke karakterine hayat verecek Stanchfield'in kariyerine kısaca bakarsak; aktrisin son olarak yedi sezon boyunca ABC'nin popüler dizilerinden Scandal'ın ana oyuncu kadrosunda yer aldığını görüyoruz. NCIS: Naval Criminal Investigative Service, Mad Men ve Castle aktrisi konuk oyuncu olarak izlediğimiz bazı dizilerden.

LOCKE & KEY OYUNCU KADROSU

Jackson Robert Scott (Bode Locke), Connor Jessup (Tyler Locke), Emilia Jones (Kinsey Locke) ve Darby Stanchfield (Nina Locke) dışında Sherri Saum (Ellie Whedon), Griffin Gluck (Gabe) ve Steven Williams (Joe Ridgeway), Locke & Key'in oyuncu kadrosunu oluşturan diğer isimler.

Dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak.

Oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları devam eden dizinin ne zaman izleyiciyle buluşacağı ise önümüzdeki haftalarda duyurulacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin