Merve Boluğur'dan yeni dizi projesi açıklaması: "Acele etmiyorum."

Televizyon ekranlarının sevilen ismi Merve Boluğur yeni projeleri için meraklı bekleyişteki hayranlarını üzecek açıklamalarda bulundu!

Nurşah
31 Ocak 2019 - 16:40
Magazin

Acemi Cadı, Küçük Sırlar gibi sevilen televizyon dizilerinin aranan yüzü Merve Boluğur bir süredir ekranlardan uzak... Başarılı kadın oyuncunun bu uzun süreli yokluğu izleyiciler ve hayranları tarafından sabırsız bir bekleyişe dönüştü. Geçtiğimiz günlerde objektiflere yakalanan Merve Boluğu kendisine yöneltilen yeni projeleri ile ilgili soruya ise beklenmedik bir cevap verdi...

 19-01/31/merve-bolugur-yeni-proje-aciklama.jpg

"Bekleyip göreceğiz..."

Son olarak 2017 senesinde yayınlanan İçimdeki Fırtına adlı dizide canlandırdığı Ezgi Kara karakteri ile izleyici karşısına çıkan güzel oyuncunun yeni dizileri de büyük bir merakla bekleniyor. Geçtiğimiz aylarda özel hayatı ile sıkça gündeme gelen Merve Boluğur, Sözcü'de yer alan habere göre yeni projeleri ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

Dizi projeleri teklifleri çok alıyorum ama genel olarak hep devam eden işler olduğu için onlara da ben sıcak bakmıyorum. Setleri özledim ama acele etmiyorum bakalım bekleyip göreceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin