Başarılı oyuncu Deniz Çakır ifade vermek üzere adliyeye gitti!

Geçtiğimiz günlerde, bir mekanda başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddia edilen Deniz Çakır ifade vermeye gitti. İşte detaylar!

Merve Mutlu
11 Ocak 2019 - 11:13
Magazin

Başarılı ve güzel oyuncu Deniz Çakır, geçtiğimiz günlerde Zorlu Avm içerisinde bir cafe-bara giderek arkadaşlarıyla oturuyorken, yan masalarındaki başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddiasıyla gündeme gelmişti.

Deniz Çakır'ın, aynı mekanda oturduğu başörtülü kadınlara, “Arabistan’dan mı geldiniz? Ne geziyorsunuz buralarda” dediği iddia edilmiş ve bu olay gündeme bomba gibi düşmüştü. Hemen ardından Deniz Çakır'ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama, durumun iddia edildiği gibi olmadığından  bahsediyordu. 

19-01/11/deniz-cakir.png

Bu olayın haberlere kadar yansımasının ardından da, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, türbanlı kadınlara hakaret ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma açılan oyuncu Deniz Çakır'ı eleştirerek konuşmasında kendisine yer vermiş, "Bu ülkenin başörtülü hanımlarına 'Suudi Arabistan'a gidin' demek faşistliğin en sefil halidir. Adı da neymiş? Sanatçıymış. Buyurun. Dert başka, ne derseniz deyin. Bu ülkede insanların yaşam biçimleriyle uğraşan CHP zihniyetidir" açıklaması yaparak duruma el koymuştu.

Deniz Çakır ifade vermek üzere adliyede!

Hakkında soruşturma başlatılan Deniz Çakır, bugün savcılığa giderek ifade verdi. 

19-01/11/denn74.png

Deniz Çakır'ın ifadesi açıklandığında biz de sizlerle paylaşacağız. Haberdar olmak için sitemizi takip edebilirsiniz. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin