10 Ocak 2019 Perşembe reyting sonuçları! Mehmetçik Kutlu Zafer reytingleri

10 Ocak 2019 Perşembe günü reytingleri belli oldu. Günün reyting tablosu nasıl oluştu? İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
11 Ocak 2019 - 12:25
Reyting

10 Ocak 2019 Perşembe gününün reyting sonuçları belli oldu! Günün en çok izlenen programları hangileri oldu?

Bir Zamanlar Çukurova, Çarpışma, Avlu, Bizim Hikaye ve Muhteşem İkili'nin yeni bölümlerinin yayınlanmadığı bu hafta yeni bölümüyle ekranlarda olan tek dizi TRT'nin Mehmetçik Kutlu Zafer'i oldu.

Detaylı inceleme ve reyting tablosu şöyle;

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

10 Ocak 2019 reyting sonuçları (Total)

19-01/11/10-ocak-2019-total-reytingler.jpg

10 Ocak 2019 reyting sonuçları (AB)

19-01/11/10-ocak-2019-ab-reytingler.jpg

MEHMETÇİK KUTLU ZAFER BU HAFTA KAÇINCI SIRADA?

"Bu mukadder karşılaşma vatanımıza üşüşen kargalarla, kanatlarında hürriyet taşıyan kartalların savaşı olacak..." Yeni gününde ekran macerasını sürdüren Mehmetçik Kutlu Zafer dün akşam 30. bölümüyle ekranlardaydı.

Birinci Dünya Savaşı sonlarında Osmanlı topraklarında İngilizlere karşı kazanılan zaferimizi anlatan dizi, Twitter'da #BüyükZafer etiketinin kullanıldığı yeni bölümüyle AB'de 3., totalde 6. sırada günü tamamladı.

Güçlü rakiplerinin yeni bölümlerinin ekranlara gelmediği günü iyi değerlendiren dizi yukarı çektiği izlenme oranlarını bu hafta da korudu.

19-01/11/mehmetcik-kutlu-zafer-30-bolumden-kare.jpg

TOTAL VE AB'DE DİĞER SIRALAMALAR

Fatih Portakal ile Fox Ana Haber'in zirvesinde yer aldığı tüm kişiler kategorisinde Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Türk sineması Hadi İnşallah sonraki sıraları paylaştılar.

AB kategorisinde de Fatih Portakal ile Fox Ana Haber listenin en üst sırasında yer alırken; Türk sineması Hadi İnşallah zirvenin en yakın takipçisi oldu.

"Mehmetçik Kutlu Zafer" 31. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin