Başarılı oyuncu Deniz Çakır hakkında, geçtiğimiz günlerde Zorlu Avm içerisinde bir cafe-bara giderek arkadaşlarıyla oturuyorken, yan masalarındaki başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddiasıyla soruşturma başlatılmıştı.
Bu soruşturma nedeniyle bugün Çağlayan adliyesinde ifade vermeye giden Deniz Çakır, savcılık çıkışında ilk açıklamasını yaptı.
Adliye çıkışı basın mensuplarına açıklama yapan Deniz Çakır, açıklamasında şöyle söyledi: “Yapılan suçlamaları kesinlikle reddettim. Ben bugüne kadar hiç kimseyi kadın, erkek, başörtülü, başörtüsüz, hayat tarzı, cinsiyeti, dini, inancı, rengi, için ayırmadım. Tam tersine birleştirmek için sosyal projelerde bulundum. Benim her zaman bu güne kadar duruşum ve yaptığım şeyler bellidir. Ayrıştırmak için değil, birleştirmek için bir sürü mücadele verdim. Bahsi geçen hiç bir şeyi de yapmadım. Zaten ifademi de verdim. Suçlamalar benim bu güne kadar ki duruşuma ters. Bir sanatçı bir kadını başörtülü, başörtüsüz diye ayırmaz. Benim hayatımda türbanlı, başörtülü, farklı dinden, renkten, ailemden, arkadaşlarımdan, hayranlarımdan bir sürü insan var. Bu güne kadar hepsini sarıp, sarmaladım. Hepsi beni çok severler. Şu anda da yanımdalar”
İşte Deniz Çakır’ın açıklaması:
#video_30848#