Oyuncu Hande Erçel'in kanser hastası annesi hayatını kaybetti!

Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel hayatını kaybetti..

Merve Mutlu
11 Ocak 2019 - 14:13
Magazin

Şimdilerde Halka dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Hande Erçel, bir süredir annesi Aylin Erçel'in hastalığı ile ilgileniyordu. Annesinin rahatsız olduğu dönemde sürekli annesinin yanında olan Erçel'e kötü haber bugün geldi..

Hande Erçel, TRT 1'de yayınlanacak yeni dizisi Halka'nın çekimleri için İstanbul dışındaydı. Kanser hastası olan annesi Aylin Erçel'in sağlık durumunun kötüye gittiğini öğrenen Hande Erçel, çekimleri yarıda bırakıp apar topar annesinin yanına gelmişti. Hande Erçel, annesinin sağlık durumu hakkında, "Güzel gidiyor her şey yolunda. İnşallah bir aksilik olmaz. İyileşme sürecine geçtik." demişti. 

19-01/11/hande-ercel.png

"Oyuncu Hande Erçel’in annesi Aylin Erçel tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Hande ve ailesine de sabır diliyoruz. Hande Erçel, kanser tedavisi gören annesine kök hücre donörü olacağını açıklamıştı."

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programının Instagram hesabından paylaşılan habere göre: Bir süredir kanser tedavisi gören Aylin Erçel, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin