Ünlü yapımcı Mustafa Uslu oyuncu Burak Özçivit'e gönderme yaptı!

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin 17 yıldır verdiği "Yılın Yıldızları" ödül töreninde ödül olan Mustafa Uslu olay yaratacak sözler söyledi.

Merve Mutlu
11 Ocak 2019 - 14:27
Magazin

Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından verilen 17. Yılın Yıldızları Ödülleri, sahiplerini buldu. Ödül töreninde ünlü yapımcı Mustafa Uslu "Müslüm" filmi ile ödül aldı. Ödül konuşması yapan Mustafa Uslu'nun sözleri oldukça dikkat çekiciydi.

19-01/11/mudtafa-uslu.png

Yapımcı Mustafa Uslu, "Ağzımdan daha Müslüm çıkar çıkmaz, burada bir alkış fırtınası kopmuştu. O beni çok umutlandırmıştı ve iyi bir şey olacağına inanmıştım. Siz alkışladığınız gün filme dair bir şey yoktu. Çok sıkıntılar yaşadık, o günlerde yanımda Timuçin Esen vardı. Yılın en iyi sinema oyuncusu dediklerinde aklıma Timuçin Esen geldi. Ama ödülü Burak Özçivit aldı. Bildiğim kadarıyla Burak Özçivit'in, 2018 yılında sinema filmi de yok. " dedi.

19-01/11/burak-oz.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin