3. ve 4. sezon onayı alan Hakan: Muhafız IMDB en popüler dizi listelerinde!

Çağatay Ulusoy'un büyük bir ilgi ve heyecanla takip edilen dizisi Hakan: Muhafız 3. ve 4. sezon onaylarını kaptı! İlk Türk Netflix dizisi IMDB'nin en popüler dizileri listelerinde de kendisine yer buldu!

Nurşah
11 Ocak 2019 - 14:33
Gündem

Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Cankat Aydos gibi birbirinden yetenekli oyuncuların kadrosunda yer aldığı ilk Türk Netflix dizisinden hayranlarını sevindirecek çok güzel haberler var!

19-01/11/hakan-muhafiz-imdb-liste.jpg

Hakan: Muhafız 3 ve 4. sezon onayını aldı!

Türkiye'de daha önce hiç karşılaşılmamış bir konu ile izleyici karşısına çıkan Hakan: Muhafız dizisi resmi olarak 3. ve 4. sezon onaylarını aldı! Dizinin merakla beklenen yeni sezonlarının 2020 senesinde izleyici karşısında olacağı söylentiler arasında yer alıyor.

İkinci sezon bölümleri hazır olan Hakan: Muhafız dizisinin yeni sezonları için de önümüzdeki günlerde start verileceği söyleniyor... Büyük bir ilgi ile bir çırpıda bitirilen ilk sezonun ardından heyecanlı bekleyişteki izleyiciler için 2. sezon yayın tarihi ise henüz belli olmadı.

19-01/11/hakan-muhafiz-yeni-sezon.jpg

Hakan: Muhafız IMDB listelerinde!

IMDB sitesine 9.3 gibi yüksek bir puanla giriş yapan Hakan: Muhafız dizisi şu anda dünyaca ünlü sitede 7.7 puana sahip... Yavaş yavaş gerileyen puanı Türkiye'de ve dünya çapında ilgiyle izlenen dizinin IMDB'nin en popüler dizi kategorileri listelerinde yer almasına engel olmuyor...

Hakan: Muhafız dizisi Ocak ayı verilerine göre En Popüler Fantastik Diziler listesinde an itibarıyla sekizinci, En Popüler Bilim-Kurgu Dizileri listesinde ise on birinci sırada yer alıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin