Başarılı oyuncu Erkenci Kuş dizisinden ayrılıyor! Sanem'in canı sıkılacak..

Star tv'nin sevilen dizisi Erkenci Kuş'un kadrosundan bir oyuncu ayrılıyor. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
26 Mart 2019 - 14:21
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın rol aldığı, Öznur Serçeler, Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez ve Birand Tunca gibi ünlü oyuncuları da kadrosunda buluşturan, Star'ın Gold Film imzalı dizisi Erkenci Kuş'un oyuncu kadrosunda bir ayrılık yaşanacağı öğrenildi.. 

19-03/26/erkenci-kus-osman.jpg

Yaz tatili arası vermeden bütün yaz boyunca da ekranlarda olacak olan ve Aslı Zengin'in kaleme alıp Çağrı Bayrak'ın yönettiği eğlenceli ve romantik dizide, Osman karaktrini canlandıran Ali Yağcı'nın Erkenci Kuş'tan ayrılcağı öğrenildi. Dizide gösterdiği oyunculuk performansı ve yakışıklılığı ile göz dolduran başarılı oyuncunun diziden neden ayrıldığı ve nasıl ayrılacağı ise henüz bilinmiyor. 

Erkenci Kuş'un Osman'ı Ali Yağcı kimdir? 

19-03/26/yagci-ali.png

1990 yılında Balıkesir'de dünyaya gelen Ali Yağcı, oyuncu olmasının yanısıra modeldir. Deniz Erdem ve Eric Morris'ten oyunculuk eğitimi almıştır. . Atv’nin sevilen dizisi Seviyor Sevmiyor’da “Meriç” rolü ile karşımıza
çıkmış, son olarak Adını Sen Koy dizisinde “Kerem” karakterini canlandırmıştır

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin