resim yok
31 Ağustos 2010 - 00:00

Dürüye'nin Güğümleri'nin sevilen karakterlerinden Halim Ağa'yı başarı ile canlandıran usta oyuncu Selahattin Taşdöğen'in rol için taktığı gözlükten dolayı başına gelmedik kalmadı. Taşdöğen, on iki numara gözlükten dolayı, otuz santimetreden uzağı seçemiyor. Bu yüzden bazen kameranın nerede olduğunu görmüyor, bazen de basamaklardan inerken boşluğa düşüyor. Bu optik kaymadan dolayı oyuncu zaman zaman baş ağrısı da çekiyor. Oyunculuğun ağır bir iş olduğunu belirten Taşdöğen, taktığı gözlükten dolayı göz hareketinin hem oyunculara, hem de izleyicilere komik geldiğini düşünüyor. Oyuncunun taktığı gözlüğe sette en çok gülense Emre Kınay. Daha önce canlandırdığı her karakterin benimsendiğini, farklı tipte karakterleri oynamaktan her zaman çok zevk aldığını da belirten Selahattin Taşdöğen, "Akkaya köylüleri Halim Ağa'yı çok benimsediler ve hatta Dürüye'nin gerçek babası olarak kabul ettiler" diyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin