resim yok
29 Ağustos 2010 - 00:00

Tuba Büyüküstün Ortadoğu'da bir şampuan firmasının yüzü olduğunu ve Gönülçelen bitmeden yeni bir projeye başlamak istemediğini açıkladı. Gönülçelen'de Hasret adlı bir çingene kızını canlandıran Tuba Büyüküstün dizide Hasret'in artık yıldızlaştığını ve dizinin, bir yıldızın doğuşunu konu aldığını dile getirdi. Tuba Büyüküstün, sevgilisi Sami Saydan ile nişanlandıkları şeklinde çıkan haberler ile ilgili konuşmak istemediğini ve özel konulardan bahsetmeyi sevmediğini belirtti. İbrahim Tatlıses'in Tuba Büyüküstün ile aynı projede yer almak istediği haberlerinin gazetelerde yer almasının üzerine güzel oyuncuya "İbrahim Tatlıses ile aynı projede yer almak ister misiniz? İbrahimTatlıses hayranı mısınız, arabesk müzik ile aranız nasıl?" soruları yöneltilince güzel oyuncu samimiyetsiz cevap vermeyi göze alamadı ve "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" diyerek olumsuz cevaplayacağı soruyu kıvrak bir şekilde yanıtsız bıraktı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin