Bates Motel'a 3. sezon onayı geldi!

Bates Motel ile bir sezon daha...

resim yok
08 Nisan 2014 - 14:16
İptal - Onay

Ekranların kaliteli dizilerinden Bates Motel'ın takipçilerini sevindiren gelişme!

Alfred Hitchcock'un bir sinema klasiği olan filmi Psycho'nun (Sapık) prequel serisi yani filmde anlatılan olayların başlangıç ve öncesinin konu edildiği A&E kanalının ilgi gören dizisi Bates Motel bir sezon daha ekranlarda olmayı garantiledi.


Yeni sezon detayları şöyle:

 

3. SEZON ONAYI!

Kanaldan dün akşam David McKillop'un duyurusuyla Bates Motel'a 3. sezon onayı resmi olarak çıktı!

 

10 BÖLÜM DAHA

Dizinin üçüncü sezonu için 10 bölümlük sipariş verildi. İlk ve şu an devam etmekte olan ikinci sezon da 10 bölümden oluşuyor.

Yeni sezon onayı duyurusunda şu açıklamalara yer verildi:

 

''GURURLUYUZ''

''Olağanüstü yazar ekibimiz ve yetenekli Bates Motel oyuncuları diziyi ekranlardaki en sıkı orijinal dramalardan biri haline getirmiş durumda.

 

Sadık izleyici kitlemize bir sezonu daha getiriyor olmaktan dolayı gururluyuz.''

Mart ayının ilk haftasında ikinci sezonunu açan Bates Motel, 'Gone But Not Forgotten' isimli bölümle 4.6 milyon izleyiciyi ekran başına çekmeyi başarmış ve sezona gayet iyi bir başlangıç yapmıştı.

 

EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ

Dizi, izlenme oranlarındaki istikrarlı grafiğini devam etmekte olan sezonun diğer bölümlerinde de gösteriyor.[reklam]

Tüm bu başarı sonunda Bates Motel, A&E'nin 18-49 yetişkin yaş aralığında şimdiye kadarki en çok izlenen dizisi durumunda.

 

YENİ SEZON ÇEKİMLERİ...

Üçüncü sezon çekimlerine sonbahar aylarında başlanacağının bilgisini de verelim. 3. sezon bölümleri 2015 senesi içinde ekranlarda olacak.

 

2. SEZON SÜRÜYOR

Carlton Cuse (Lost) ve Kerry Ehrin (Friday Night Lights, Parenthood) ikilisinin uygulayıcı yapımcı olarak projenin başında bulundukları; 1960 yılındaki klasiğin hikayesinin öncesine giden ve genç yaşlardaki Norman Bates'in annesi ile olan ilişkisini ve bir seri katil haline dönüşmesine neden olan olay örgüsünü ekranlara getiren Bates Motel'ın ikinci sezon heyecanı ise devam ediyor.

Sezonun ilk altı bölümünü geride bırakan dizi, önümüzdeki hafta ekranlara gelecek olan 'Presumed Innocent' isimli bölümle kaldığı yerden devam edecek. İkinci sezon finali ise 05 Mayıs Pazartesi tarihinde gerçekleşecek.

 

 

EN ÇOK DİZİ BİTİREN KANAL BELLİ OLDU! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin