Batwoman (Kedi Kadın) dizisi için düğmeye basıldı!

The CW kanalı 2019 yılında ekranlara getirmek üzere Batwoman dizisi için çalışmalara başladı. Batwoman dizisinin konusu ne?

DC Comics süper kahramanları birer birer kendi dizilerine kavuşmayı sürdürüyor! Sıradaki kahramanımız ise "Batwoman"!

THE CW KANALINA BİR SÜPER KAHRAMAN DİZİSİ DAHA GELİYOR: BATWOMAN

Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow gibi süper kahraman dizilerine ev sahipliği yapan The CW kanalı, ilk olarak 1956 senesi içinde Detective Comics #233'de karşımıza çıkan Batwoman karakterini merkezine alan aynı isimdeki dizinin geliştirme çalışmalarına başlandığını resmen duyurdu.

18-07/18/batwoman-yapimcilari.jpg

BATWOMAN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlk olarak önümüzdeki sezon yayınlanacak ve Arrowverse olarak bilinen evrenin tüm süper kahramanlarını bir araya getirecek ortak bir bölümde tanıtılması beklenen Batwoman'ın kendi dizisinin 2019 senesi içinde izleyiciyle buluşmaya başlaması planlanıyor.

"BATWOMAN" DİZİSİNİN KONUSU

The Vampire Diaries yürütücü yapımcısı Caroline Dries ve The CW kanalının süper kahraman dizilerinin mimarı Greg Berlanti'nin arkasında olduğu Batwoman'ın hikayesine kısaca bakacak olursak;

DC Comics karakterlerine dayalı olarak senaryosu Dries tarafından kaleme alınan dizi; toplumsal adaleti sağlamak için büyük bir tutkuya ve aklından geçeni söyleme konusunda doğal bir yeteneğe sahip olan Kate Kane karakterine odaklanıyor.

Gotham şehrinin sokaklarına Batwoman kimliğiyle çok iyi eğitilmiş bir sokak dövüşçüsü olarak adım atan ve her geçen gün artan suç olaylarının önüne geçmek isteyen Kate için henüz süper kahraman tanımlaması yapmak biraz güç! Aynı zamanda lezbiyen olan karakter umudun sembolü olmadan önce kendi sorunlarının üstesinden gelmelidir.

18-07/18/batwoman-the-cw.jpg

Başrolde bir eşcinsel karakterin yer aldığı, çizgi romandan uyarlanan ilk süper kahraman dizisi olma özelliğindeki Batwoman, Arrowverse olarak nitelendirlen evrendeki Arrow'dan Curtis Holt, The Flash'tan Captain Singh, Legends'ten Sara Lance ve Supergirl'den Alex Danvers gibi eşcinsel karakterler arasına da katılmış olacak.

Berlanti Productions ve Warner Bros. Televizyon ortak yapımcılığındaki Batwoman dizisinin yürütücü yapımcı kadrosu Dries, Berlanti, Sarah Schechter, Mad Ghost Productions'tan Geoff Johns (The Flash) gibi isimlerden oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin