BBC One'dan yeni bir dizi: The Replacement

Joe Ahearne'ın yazdığı dizinin konusu ilgi çekici...

Volkan Küçükel
26 Haziran 2016 - 14:20
Yeni Bölüm

Line of Duty dizisinin yıldzı Vicky McClure, BBC One'da ekranlara gelecek yeni bir psikojik gerilim dizisi için anlaşmaya vardı.

Joe Ahearne'in (The Secret of Crickley Hall, Doctor Who, This Life) yazıp yöneteceği 'The Replacement' isimli dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Morven Christie, Richard Rankin, Dougray Scott, Neve Mackintosh, Navin Chowdhry ve Siobhan Redmond gibi isimler rol alacak.

Left Bank Pictures yapımcılığında hazırlanacak dizinin hikayesi çalışan kadınların karanlık tarafını, annelik ve doğru seçim yapmadan kaynaklanan sorunları inceleyecek.

GERİLİM DOLU BİR HİKAYE

Dizinin oyuncularından Morven Christie yeni projeleriyle ilgili "Joe'nun senaryoları gerilim ve heyecan dolu. Sadece benim için uygun görülen zengin karakteri doğup büyüdüğüm yerde oynayacak olmak değil, olağanüstü bir ekip ile çalışacak olma fırsatının verilmesi bende büyük bir heyecan uyandırıyor. Bu harika ekibin bir parçası olmaktan, bu karmaşık ve merak uyandıran hikayeyi hayata geçiriyor olmaktan dolayı gururluyum." ifadelerini kullanırken Vicky Mc Clure ise:

16-06/26/gallery-1466775147-morven-christie-1.jpg

"Joe Ahearne inanıılmaz karmaşık ve heyecan verici bir senaryo ortaya koydu. Önceki karakterlerimden çok farklı olan rolümü canlandırmak için gerçekten çok heyecanlıyım. Morvin ile çalışmayı ve Glasgow'da vakit geçirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum." şeklinde konuşuyor.

3 BÖLÜMLÜK DİZİ

60'ar dakikalık üç bölümden oluşacak dizinin yapımcılığını Nicole Cauverien üstlenirken; uygulayıcı yapımcı kadrosunda ise Left Bank Pictures'tan Andy Harries ve Suzanne Mackie ile BBC One'dan Matthew Read bulunuyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin