BBG Melih Mucize 2 filmi ile ekranlara dönüyor!

Biri Bizi Gözetliyor yarışma programı ile ünlenen Melih Değirmenci Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi ile yeniden kamera karşısına geçiyor!

Nurşah
05 Aralık 2018 - 15:54
Magazin

2000 senesinde Show Tv ekranlarında yayınlanan ve ekranda kaldığı sürede izleyicilerden büyük bir beğeni toplayan Biri Bizi Gözetliyor programının birincisi Melih Değirmenci kısa süreli bir suskunluğun ardından kamera karşısına geçti!

18-12/05/melih-degirmenci-mucize-2.jpg

BBG Melih Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filminde!

37 yaşındaki Melih Değirmenci bir dönem televizyon ekranlarının en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyordu. Geçtiğimiz sene vizyona giren Büyü 2 filminde rol alan ünlü isim, bir senelik aradan sonra Mahsun Kırmızıgül'ün merakla beklenen yeni filminde rol alacak...

Hürriyet'in haberine göre, Melih Değirmenci Mucize 2 filminde Ömer karakterini canlandıracak. Usta oyunculardan oluşan kadrosu ve ilgi çekici konusu ile uzun bir süredir büyük bir heyecanla beklenen film ise 1 Mart 2019 tarihinde vizyona girecek. 

18-12/05/melih-degirmenci-mucize.Jpeg

Melih Değirmenci kimdir?

17 Mayıs 1981 tarihinde dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Teknikerliği Bölümü mezunudur. 2000-2001 senelerinde ekrana gelen Biri Bizi Gözetliyor yarışma programı ile halk tarafından tanınmıştır. Bir dönemlerin çok konuşulan ismi Tuzu Kurular ve Gizli Patron dizilerinde rol almış, çeşitli sinema filmleri ile de kamera karşısına geçmiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin