Jet Sosyete Şennur aile dizimi yapıyor! Aile dizimi nedir?

Sevilen dizi Jet Sosyete bu akşam yine eğlence dolu bir bölümle ekranlarda olacak. Şennur'un aile dizimi yaptığı sahneler ise izleyicileri kahkahaya boğacak. Aile dizimi nedir?

Nurşah
05 Aralık 2018 - 14:31
Yeni Bölüm

Jet Sosyete dizisi bu akşam yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı sevilen komedi dizisinin bu bölümünde Şennur aile dizimi yapmaya karar veriyor. Aile dizimi nedir?

Jet Sosyete Şennur'un aile dizimi

Sevilen dizinin yeni bölümünde Şennur'un para kazanmak için aile dizimi yaptığını izleyeceğiz. Şennur'un, "Ben aile dizimi yapacağım Talip. Grup terapisi gibi düşün. Herkes yapıyor, parasına bakıyor. Benim neyim eksik?" sözlerinin akabinde giriştiği aile dizimi seansları izleyiciye oldukça eğlenceli dakikalar yaşatacak.

 

Aile dizimi nedir?

Aile dizimi genellikle grup halinde gerçekleşen bir terapi yöntemidir. Kişinin atalarından gelen ve yaşamına taşıdığı, kontrol edemediği şeylerin altında yatan sebepleri görmesine yardımcı olur. Hellinger Terapisi ya da aile sergisi olarak da adlandırılmaktadır.

Ailenin kuşaklar boyunca birbirine bağlı olduğunu ve kişinin gündelik hayatta yaşadğı, çözümünü bulamadığı sıkıntıların da aile tarihinde yaşanmış çeşitli olaylarla bağlantılı olduğunu ileri sürer. Kişinin aile kuşağında yaşanan intihar, şiddet, cinayet, anne baba eksikliği gibi olaylar ya da durumların o anki durumuna etki ettiğini belirtir. Aile diziminin amacı hayatında kilitlenme yaşayan kişilere, sorunlarının çözümünde yardımcı olmaktır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin