Begüm Birgören hakkında bilmedikleriniz!

atv'nin iddialı dizisi 'Kaçak' ile ekrana gelmeye hazırlanan oyuncu Begüm Birgören, özel hayatıyla ilgili Cosmopolitan dergisine konuştu: ''Bir erkekte beni en çok zeka, bilgi ve sakinlik heyecanlandırır. İlişkiler konusunda plan yapmam.''

resim yok
26 Ağustos 2013 - 08:58
Röportaj

atv'nin iddialı dizisi 'Kaçak' ile ekrana gelmeye hazırlanan oyuncu Begüm Birgören, özel hayatıyla ilgili Cosmopolitan dergisine konuştu: ''Bir erkekte beni en çok zeka, bilgi ve sakinlik heyecanlandırır. İlişkiler konusunda plan yapmam.''

Küçükken izlediği çocuk oyunlarından sonra sahnede olmanın hayalini kurmaya başladığını söyleyen güzel oyuncu Begüm Birgören, sinema ve televizyondaki yeni projelerinin heyecanını yaşıyor.

 

HEDEFLERİNİ ANLATTI!

Birgören, oyunculuktaki hedeflerini ve hakkında bilinmeyenleri anlattı...

Yeni sezona dair sizi heyecanlandıran projeler var mı?

Yakında vizyona girecek bir filmim var: 'Göl Zamanı'. Fragmanını izledim; çok heyecan verici görünüyordu. Onun dışında Hakan Günday'ın 'Piç' isimli romanından sinemaya uyarlanan, Selim Demirdelen'in yönetmenliğini yapacağı 'Hiç' isimli filmim var fakat son zamanlarda yaşanan üzücü olayların neticesinde filmin çekimlerini ileri bir tarihe erteledik. Dizi olarak da 'Kaçak' ile ekranda olacağım.

 

'MOULIN ROUGE'U İSTERDİM

Hayalinizde canlandırmak istediğiniz bir rol var mı?

'The Reader' filminde Kate Winslet'ın oynadığı karakter sanırım. Oyunculuğu günlerce aklımdan çıkmamıştı. 'Moulin Rouge'daki 'Satine' karakterine de bayılırım.

Son zamanlarda Meryem Uzerli'nin yaşadığı tükenmişlik sendromu konuşuluyor. Siz bu konuda neler söylemek istersiniz?

Herkesin kendi açısından haklı olduğu bir konu bu. Meryem Uzerli'nin uzun yıllar yaşadığı Avrupa'da çalışma saatleri ve sendikal haklar bizimkilerle çok farklı... Bocalaması, yorulması, tükenmesi çok normal ama Meryem Uzerli keşke sezon sonuna kadar bekleyebilseydi.

 

GELEN GİDENİM ÇOK OLUR

Yoğun tempodan sıyrılmak için neler yaparsınız?


Genelde evde olurum. Filmlerimi, sezonlarını biriktirdiğim dizilerimi izlerim. Eve gelen giden de çok olur. Son zamanlarda kamerayla bir şeyler çekip montajlamak da epey vaktimi alan işler arasında.

10 yıl sonra kendinizi nerede görmek istersiniz?

Bir film çekmiş olmayı isterdim mesela; küçük bir sahne kurup sevdiğim oyunları koymak, gençlere çalışabilecekleri, yaratabilecekleri bir alan da sağlamış olmak isterdim. Keşke usulünce oturup beş yıllık bir plan çıkarsam; tabii kendim için ama hayat, şans ve fırsatlar bütünü olduğu için, uzun vadeli planlar yapmak bana biraz zor geliyor. [reklam] Spor yapıyor musunuz?

Hem de nasıl! Üye olduğum spor salonuna gün aşırı gitmeye çalışıyorum. Şimdi de '40 derecede yoga' adı verilen yeni bir yoga tekniğini keşfettim. Yorucu fakat çok iyi hissettiriyor.

Tatil rotanız nereler?

Tatilin süresi uzunsa, yurt dışına gitmeyi her zaman tercih ederim. Kısa süreli tatiller için Fethiye, Bozcaada ve Cunda favorimdir.

Bir erkekte sizi ne heyecanlandırır?

Zeka, bilgi ve sakinlik.

 

UYGUN İLE BAŞROLÜ PAYLAŞIYOR

Begüm Birgören, atv'de ekrana gelecek 'Kaçak'ta; Gürkan Uygun, Berk Hakman ve Özlem Yılmaz ile başrolleri paylaşıyor.

 

KİMLİK KARTI

DOĞUM YERİ VE TARİHİ: İstanbul, 20 Eylül 1982
BURCU: Başak
EĞİTİMİ: Bahçeşehir Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü mezunu.

 

 

KAÇAK'IN ÇEKİMLERİ SÜRÜYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin