Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya'nın kilo rekabeti!

Başarılı oyunculuk performanslarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya verdikleri kilolarla adeta eriyip muma döndüler.

resim yok
26 Ağustos 2013 - 09:16
Magazin

Başarılı oyunculuk performanslarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya verdikleri kilolarla adeta eriyip muma döndüler.

Bu sezon rakip olacak olan ikili yeni projeleri için verdikleri kilolarıyla çok konuşuluyor.

 

İşte detaylar:

 

NE KADAR KİLO VERDİLER?

Çağatay Ulusoy 10 kilo, Hazal Kaya ise 8 kilo zayıfladı.

 

Şeker hastası olduğu için çalışmadığı dönemde çok kilo aldığını belirten Hazal Kaya, yaptığı sıkı diyetle aç kalmadan kilolarından kurtulduğunu söyledi.

 

4 GÜN TENİS OYNADILAR

Diyet programı boyunca şeker, unlu gıdalar, kırmızı et, yağ ve baklagilleri ağzına koymayan Hazal Kaya, akşam 19.00’dan sonra hiçbir şey yemeyerek hedefine ulaştı.

Ayrıca güzel oyuncu haftanın 4 günü tenis oynayarak kısa sürede eski formuna kavuştu.

 

MISIR PÜSKÜLÜ ZAYIFLATTI

Yaklaşık bir yıldır spor yapan Çağatay Ulusoy’un formunu, bir dönem Sezen Aksu’nun da mutfağından eksik etmediği mısır püskülüne borçlu olduğu ortaya çıktı.

 

BİTKİSEL ÇAY KÜRÜ

Ulusoy, mısır püskülü, kiraz sapı ve avokado yaprağından oluşan bitkisel çay kürü sayesinde 10 kilo verdi.

Ayrıca yakışıklı oyuncu spordan önce ve sonra yarım kilo et yiyor. [reklam]

YALANLAMA

 

Bu arada geçtiğimiz günlerde narkotik operasyonu kapsamında gözaltına alınan Çağatay Ulusoy'un menajeri Yasemin Özbudun oyuncu hakkında çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirterek geçtiğimiz günlerde açıklama yapmıştı.

Özbudun açıklamasında:

"11.08.2013 tarihinde bazı gazete ve televizyon kanallarında temsil ettiğimiz oyuncumuz Çağatay Ulusoy hakkında yayınlanan gerçek dışı haberlerle ilgili olarak tüm kamuoyunu bilgilendirmek isteriz.

 

''TAMAMEN GERÇEK DIŞI!''

Haberlerde yer alan oyuncumuz Çağatay Ulusoy'un da içinde bulunduğu ve gizlilik kararı bulunan soruşturma kapsamında Adli Tıp Kurumu Kimya İhtisas Dairesince düzenlenen raporda, kanında, idrarında ya da saçında “kokain” maddesi bulunduğuna dair çıkan haberler tamamen gerçek dışıdır.

Bu asılsız haberler oyuncumuzun kişilik haklarına ve kariyerine zarar verdiğinden dolayı yapacağınız haberler konusunda hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

 

 

HAZAL KAYA YENİ HALİYLE DİKKAT ÇEKİYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin